Названо і нагороджено кращих футболістів Черняхівщини 2012 року

Минулого тижня, відразу після закінчення чергової сесії Черняхівської районної ради, відбулося підведення підсумків чемпіонату та першості району з футболу серед команд сільських та селищних рад 2012 року.
13 футбольних команд (300 гравців) взяли участь у кубкових змаганнях, першості та чемпіонаті району з футболу 2012 року.
Як зазначив ведучий урочистостей, через ряд об’єктивних причин не всі дійшли до фіналу: знялася з розіграшу самобутня, амбіційна команда «Штурм» (Клітище), але створилася й нова команда в цьому сезоні – «Сокіл» (Високе).
Було зазначено, що «з метою популяризації та розвитку футболу в районі провели матч з ветеранами ФК «Динамо» Київ. Покращився рівень суддівства змагань. На окремі матчі запрошувалися судді обласної федерації футболу».
Окремо відзначили підростаючу зміну -команду «ЖЕРМ», яка брла участь у турнірних змаганнях, що проходили в Скадовську, Вінниці, Ніжині, і показала добрий результат.
Усіх присутніх того дня вітали голова районної державної адміністрації С.П.Поліщук, голова районної ради Н.І.Рибак, перший заступник голови адміністрації, голова районної федерації футболу М.В.Мартиненко, виконавчий директор районної федерації футболу В.В.Опанасюк.
Відбулася церемонія нагородження кращих команд Першої та Вищої ліг.
III місце в Першій лізі посіла футбольна команда «Крученець» (Ксаверівська сільська рада), II місце – команда«ДЮСШ» (Черняхівська дитячо-юнацька спортивної школи). Найсильнішою у Першій лізі стала футбольна
команда «Селець» (Селецька сільська рада).
III місце у Вищій лізі виборола команда «Юність» (село Велика Горбаша),
II місце посіла команда «ЖУК СВ» (Черняхів). Перше місце у Вищій лізі – у ФК «Руден» (Черняхів).
Кращими футбольними суддями року визнано Сергія Косякевича і Дмитра Євпака. «Приз справедливої гри» отримала футбольна команада «Вишполяни» ( Зороківська та Вільська сільські ради). Кубок «Гроза авторитетів» отримала футбольна команда «Забріддя» (Забрідська сільська рада). Кубок « Відкриття сезону» вручили команді «Сокіл» (Високівська сільська рада), кубок «Прогресу» – команді «Андріївка» (Андріївська сільська рада), кубок «За волю до перемоги» – команді «Полісся» (Жадьківська і Салівська сільські ради).
У номінації «Найбільш активний сільський голова» переміг Салівський сільській голова Сергій Петрович Бондарчук. Кращим спонсором року визнано депутата обласної ради Нестеровського Валерія Євгеновича. За його сприяння завершується будівництво футбольного поля в селі Вишполі.
Ще одним кращим спонсором року назвали Трояченка Руслана Миколайовича – фермера, який працює на території Стиртівської сільської ради, спонсора дитячої футбольної команд «Жерм».
Грамотами районної державної адміністрації та районної ради нагородили
депутатів райради Андрія Олександровича Руденького та Валерія Володимировича Євпака. За перемогу в районному етапі Всеукраїнського місячника благоустрою та облаштування спортивних споруд «Спорт для всіх – спільна турбота» 2012 року нагородили товариство з обмеженою відповідальністю «Даніко» (керівник – Козлов Ігор Володимирович).
DSC07913DSC07910футбол 046футбол 045футбол 081футбол 110

p

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

4 коментарі to “Названо і нагороджено кращих футболістів Черняхівщини 2012 року”

  • Галич says:

    ….з метою популяризації та розвитку футболу в районі провели матч з ветеранами ФК «Динамо» Київ……
    Майте совість! Якої популяризації футболу? З метою популяризації Журавського!

  • Марічка says:

    Що це за номінація така – найбільш активний сільський голова? Це що – про його орієнтацію?

  • Собко В. says:

    А шо Мартиненко голова федерації футболу???!!!

  • peterson says:

    Складається враження, що в районі так все прекрасно, що крім свят і футболу, нічого немає. футбол – це добре. А чому мовчать, що в рейтингу наш район вже на 16 місці, а за розвитком економіки – на передостанніх. не кажу вже про Житомирську область – третє місце ззаду. А ми святкуємо…

Залишити коментар

Gallery
5 33 dsc_0867
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930