Ченяхівською районною громадською організацією “Україна – це МИ”, ініційовано збір підписів щодо відновлення розкладу руху приміських поїздів по ст. Горбаші та ст. Андріївка.

До керівної ради громадської організації надійшов лист від жителя смт.Черняхів. На основі останнього радою було прийнято рішення щодо ініціювання збіру підписів серед громадян району.  Звернення від громадян будуть направленні у відповідні інстанції з метою врегулювання даного питання.

Текст листа:

“Нещодавно, до мене в гості приїздив мій товариш зі Львова. Оскільки прямого потягу до нашого населенного пункту з західної столиці не має, маршрут пролягав через Коростень, далі пересадка на приміський дизель до ст.Горбаші. В назначений час виїхав зустрічати давно очікуваного гостя. І коли на горизонті зявився потяг, з нетерпінням став чекати на його зупинку. Та потяг не зупинився й на всіх парах промчав повз мене. Розчаруванню не було меж. Вже потім зясувалося – комфортабельний регіональний потяг 877 на станції Горбаші не зупиняється.  Поспіхом був змушений виїжджати в Житомир і тільки там зустрів свого товариша. Особисто в мене, як у корінного жителя Черняхова, виникло питання. Невже наше маленьке містечко, з його квітучими клумбами, автобусними зупинками та єдиним в області фонтаном розташованим у райцентрі  не заслуговує на двоххвилинну зупинку комфортабельного регіонального потягу № 877? Чи можливо люди, які проживають тут, не заслуговують на задоволення скористатися цим комфортом?

Прошу, Вас, посприяти з вирішенням даного питання.”

Залишити свій підпис Ви можете в магазині “Добротна хата” (вул.Щорса, 10), “Мобільні телефони” (універмаг, 2 поверх).

Не будьте байдужими.

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (20 голосів, середнє: 4,85 з 5)
Завантаження...

2 коментарі to “Ченяхівською районною громадською організацією “Україна – це МИ”, ініційовано збір підписів щодо відновлення розкладу руху приміських поїздів по ст. Горбаші та ст. Андріївка.”

  • АР(ій) -ю- Чивешалам says:

    Черняхівська СВОБОДА підтримує данну ініціативу !

  • Діма says:

    Я також підтримую вашу думку!!
    Він взагалі ніде не зупиняється!!
    Тільки те,що й роблять переганяють ці дизеля….називається економія соляри!Так далі не може бути,тому що це неподобство,щоб навіть ті ж пенсіонери не могли проїхати безкоштовно…невже вони не заслуговують на це….Наша влада взагалі не турбується про нас!!

Залишити коментар

Gallery
15 100_1020 100_1528 img_1073
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031