Акція «Дизайнерські експерименти від Черняхівського РЕМу»

У Черняхові (як і в інших містечках) є ряд організацій, які надають нам послуги. Звичайно ж, РЕМ, «Укртелеком» чи газове господарство працюють не за «спасибі». Люди платять реальні гроші за ці послуги. Гроші справжні – не фальшиві. А от щодо послуг, то вони є якісними далеко не завжди. Чому черняхівці повинні чекати по декілька днів, щоб відремонтували телефон? Чому, ремонтуючи телефон одним, працівники «Укртелекому» обривають його іншим?
Та сьогодні хочеться сказати декілька «теплих» слів про Черняхівський район електричних мереж. Ще не стерлося з пам’яті, як його працівники взимку обрізали на вулицях Черняхова гілки дерев, щоб ті не торкалися електричних проводів. Для цього відключалася електроенергія майже на цілий день, і люди страждали, не маючи змоги користуватися електроприладами. Особливо ж ті, котрі мерзли, маючи вдома електричне опалення. Жінки (в основному пенсіонерки) виходили надвір і просили: «Хлопці, швидше обрізайте, а то і води в хатах немає, і їсти нема на чому зварити, і холодно». «Хлопці», сидячи колом навпочіпки, відповідали, що зараз обідня перерва, і що їм спішити нікуди, бо світло все одно ввімкнуть тільки о п’ятій вечора. Потім вони взагалі сховалися в свою автомашину – «будку», щоби бабусі їм не докучали.
Цього ж сезону «ремівці» затіяли акцію встановлення лічильників на зовнішніх стінах будинків. Навіщо? Це вони не пояснили, наприклад, на сторінках «Нового життя». На запитання власників будинків відповідають нечітко. Може, не хочуть записувати показники лічильників у приміщенні? А що, важко зайти в хату? Чи їх туди не пускають? Цілком здається, що вони проводять акцію під назвою «Давайте викинемо гроші на вітер та зіпсуємо фасад вашого будинку». Причому роблять це, відключаючи світло без попередження. Ви хочете взяти в цьому участь? Хочете, щоб із лицьової сторони вашого дому висів багатокілограмовий лічильник з проводами, товстими, як труби? Ось так виглядає будинок людей, котрі погодились на «удосконалення» дизайну своєї оселі.

Сподіваємось, що працівники РЕМу обґрунтують свою поведінку на сторінках газети «Нове життя» або в коментарях до цієї статті.

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (4 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

1 коментар to “Акція «Дизайнерські експерименти від Черняхівського РЕМу»”

Залишити коментар

Gallery
2 p1000148 dsc_0195 20111012-dsc_2805-edit
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930