Дороги на масиві «Хлібодар» зовсім скоро стануть європейськими

Уже протягом не одного десятиліття жителі масиву «Хлібодар», названого в народі «бамівськими домами», потерпають від того, що в’їзд до мікрорайону та й уся дорога, що там є, знаходяться в жахливому стані.

7 серпня голова райдержадміністрації П.В.Дзюблик, заступник голови районної ради О.Л.Гибало приїхали на цю вулицю не просто з  інспектуванням проблемних об’єктів, а з реальним планом дій щодо реконструкції дорожнього полотна. Люди із вдячністю поставилися навіть до самого візиту до них. Підходили до Павла Володимировича, задавали питання і просили допомоги у їх вирішенні. Наприклад, щодо надання нового автомобіля інваліду війни на заміну старого, який він здав в управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації 10 років тому. Просили відремонтувати під’їзд до дитячого садка №1, перекрити воду в будинку №51 задля ремонту крана в одній із квартир… Деякі питання були вирішені Павлом Володимировичем відразу (перекрито воду задля ремонту крана), дорогу до дитсадка голова райдержадміністрації також оглянув та проконсультувався із спеціалістами щодо можливостей її покращення та суми коштів на це.

Не чекає Павло Володимирович, коли запитання громадян знайдуть його в кабінеті, він відкритий для спілкування скрізь і завжди.

Авже 8 серпня на масиві  «Хлібодар»  зранку   кипіла робота. А чого ж відкладати вирішення проблемних питань надовго? Працівники ПП «Автомагістраль» пригнали  техніку, якої ще й не бачили в райцентрі, та почали роботу: де суцільним асфальтним полотном, а де і ямковим ремонтом, але дорогу до ладу фахівці все ж доведуть, бо і самі знають свою справу, і голова райдержадміністрації П.В.Дзюблик, який і організував тут їхню роботу, без особистого контролю не залишає. Зранку – роздає завдання, ввечері – перевіряє результат і вказує на прогалини.

Хлібодарівці  запитують:  хто з чиновників приїде, що така підготовка іде? А ніхто не приїде, просто ми всі заслуговуємо на краще життя , а для цього керівництво району, хоч і в такий скрутний період, але робить все.

1jFMpgqpoWM

tuC7dGOxTEU

YbLONwqJOlc

khllibbodar

 

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (2 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

Залишити коментар

Gallery
14 22  100_1507
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031