Конкурс молодих талантів Черняхівщини

У неділю відбувся перший районний конкурс естрадної пісні «Зірочки Черняхівщини». Журі конкурсу очолив заслужений працівник культури України Василь Капустін. Юні вокалісти змагалися в чотирьох вікових категоріях. Вони, за умовами конкурсу, виконували по дві різнопланові пісні під акомпанемент або фонограму.
Найкращих журі визначало за п’ятибальною системою, оцінюючи вокальні здібності, зовнішній вигляд, переконливість у втіленні, мелодійність, аранжування.
Після довгих дискусій та активного обговорення журі оголосило переможців: перше місце розділили між собою Катерина Жук (Троковичі, 8 років), Дарина Біляченко (Новосілка, 15 років), Артем Сахненко (Черняхів, 9 років), Інна Салімонович (Новосілка, 13 років) та Тетяна Калабановська (Троковичі, 17 років). Друге місце здобула Ірина Кисильчук (Клітище, 12 років), третє – Леся Грицанюк (Селець, 12 років).
Учасників і переможців конкурсу нагородили грамотами, подарунками і дипломами за участь.
За яскравий виступ ГРАН-ПРІ отримала наймолодша «зірочка» – п’ятирічна Ульяна Дорошенко із Великої Горбаші.
За словами Василя Капустіна, планується провести гала-концерт за участю конкурсантів на День Конституції України та продовжити традицію проведення конкурсу естрадної пісні «Зірочки Черняхівщини» щорічно.




 

 

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

2 коментарі to “Конкурс молодих талантів Черняхівщини”

  • СВОБОДА says:

    Висловлюю свою подяку організаторам , меценатам та з рештою всім людям доброї за участь і підтримку заходу , зокрема пану Капустіну . Адміністрації сайту щире визнання за яскраве висвітлення цієї важливої, гідної та корисної події. Сподіваюсь принаймі, що ми теж будимо спроможні долучатись до цієї вельми важливої та шляхетної справи. Позаяк з сих , сьогодні ще маленьких горняток – наших діток , виросте велике ,здорове та незбориме наційональне правове громадянське суспільство . Та власне як речить нам Святе Письмо : Як ти настановиш юнака при почині шляху так він і рухатиметься недалі ! СЛАВА УКРАЇНІ!

  • Порядок! says:

    СУПЕР)))))))))))

Залишити коментар

Gallery
5 23 24 p1000148
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930