Люди приходять на зустрічі з Оксаною Білозір, незважаючи на залякування і перешкоджання влади

Хоча Вільський сільський будинок культури був закритий на замок (як це, зазвичай, прийнято для опонентів провладних кандидатів на Черняхівщині), а місцевий сільський голова Ірина Гересняк не могла того дня бути разом із громадою, яка її обрала (якраз тоді перебирала картоплю), – у Вільську таки відбулася зустріч із народним депутатом України, народною артисткою України Оксаною Білозір. Проте не тільки вільчани мали можливість минулої неділі спілкуватися з нею – на ту зустріч приїхали люди з Вишполя та Іванкова, Щербин, Щенієва і Перемоги. Вони зробили це із власної волі, а не так, як збирають під розписку або зганяють підневільний народ (приміром, бюджетників) на зустріч із провладним кандидатом.
Люди казали, що гріх було не зустрітися з такою співачкою – із душею і голосом України. «Це вам не Софія Ротару, яка втекла до Москви заробляти гроші, співаючи російською», – казали сільські вчительки. «Та вона ж не тільки співачка, а ще й колишній міністр культури, – казав дідусь в окулярах і додавав: – і не такий, як нинішній міністр Кулиняк, який грає на скрипці, тримаючи її між ногами, і призначає керувати святою Лаврою дівчат легкої поведінки, які фотографуються в сороміцьких журналах оголеними». «О, Оксана такого не зробила б, – додавав чоловік років сорока п’яти, – вона і депутат не найгірший. Знаю, що саме завдяки їй прийняли закон проти того, щоб гральний бізнес у нас був безконтрольний».
Оксана Білозір щиро відповідала на питання людей, а вони її уважно слухали. А вже як заспівала, то якась бабуся, втираючи сльозу, сказла: «Я б за тебе, доцю, і за цю одну пісню проголосувала б – серце завжди відчує хорошу людину…»
Зустрілися того дня з Оксаною Білозір і люди в Новополі. До них приєдналися жителі Ксаверівки, Окілка й Івановичів. Старші сиділи на стільцях, чемно наданих новопільським сільським головою Петром Бовтіком, молодші стояли перед будівлею сільської ради (добре, що зустріч відбувалася на вулиці – актова зала сільської ради усіх бажаючих не вмістила б). Оксана Володимирівна розповідала про свою позицію у парламенті стосовно рідної української мови, адже вона не голосувала за ганебний закон Ківалова -Колесніченка, як зробив це Віталій Журавський. А ще місцеві люди, виявляється, знають, що Оксана Білозір стоїть на захисті прав українців, які поїхали за кордон на заробітки і що відстоює питання європейської інтеграції. Шкода, що місцевий сільський голова не був на цій зустрічі разом зі своїм народом: був зайнятий. Та й директор школи приєднався до односельців тільки в кінці заходу: живе в селі – мусить працювати на полі. Проте від імені громади подякував Оксані Білозір місцевий священик. Ні, отець Ігор не агітував голосувати за неї на виборах, але його слова були мудрими і простими, вони підтверджували думку кожного присутнього на зустрічі: треба бути чесними із самим собою, думати головою і нікого не боятися.


1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (2 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

14 коментарів to “Люди приходять на зустрічі з Оксаною Білозір, незважаючи на залякування і перешкоджання влади”

  • Герасим says:

    ….а місцевий сільський голова Ірина Гересняк не могла того дня бути разом із громадою, яка її обрала (якраз тоді перебирала картоплю….. Яка стидота!

    • Галя К. says:

      Чого стидота? На слідуючий раз Оксана Білозір заспіває прямо на копці в сільської головихи. Вона жінка негорда.

  • Нестор бандерівець says:

    Ніколи не чув щоб Оксана співала по-російському.Молодець вона.

  • Лелецький says:

    А чого товариш Журавський, любимець влади ніколи не зустрічається так попростому з людьми? Чого не дивиться нам в очі? Чого не розмовляє з нами так довго як О.Білозір? Чого щось тикне людям у руки і швидко втікає?

  • Kinder says:

    Чого щось тикне людям у руки і швидко втікає?
    Він же роздає по пятдесят гревень !!!!
    Ось такий народ наш продажний з 50 гревень і рідну матір продасть !!!!

  • Kinder says:

    Ніякого ЖУРАВСЬКОГО(бандита від регіонів) і нікого з цих депутатів !!!!
    Потрібно нову владу створювати, нових, тих які ніколи в житті не були при владі !!!!
    Потрібно молодих розумних людей ставити !!!

  • zemlak says:

    Люди наші мудрі,і приймуть вірне рішення.адже видно фальш ,коли говорить Журавський!Хай прочитає 10 заповідей!Не посилатись понапрасно на бога!А пан Журавський часто згадує його!У влади земля горить під ногами!У Новоград-Волинському окрузі,зібрали кращих грибників ,які викопали гриби і пересадили в друге місце для Литвина!Ось так!Треба Журавському зробити таке свято.

  • БАНДЕРІВЕЦЬ says:

    ТІЛЬКИ ТАК, ЖОДНОГО ГОЛОСУ ОЛІГАРХЧНИМ ПАРТІЯМ ТА ЇХ МАЖОРТИТАРНИКАМ! ЖОДНОГО! А ЩО МЕНІ ПОДОБАЄТЬСЯ В КОМЕНТАХ ,ЦЕ ТЕ ЩО ВОНИ ПОЧИНАЮТЬСЯ З ЛЕГКОГО ФЛІРТУ ,А ЗАКІНЧУЮТЬСЯ ЖОРСТКИМ ПОРНО . ХОЧУ НА ОСТАНОК ДОДАТИ : ДЕКІЛЬКА ДНІВ ТОМУ ГОЛОВА УРЯДУ УКРАЇНИ М.АЗАРОВ РОЗПОРЯДИВСЯ НА АДРЕСУ КЕРІВНИЦТВА СБУ ,МВС УКРАЇНИ , ЩОДО ПІДВИЩЕНЯ ЕФЕКТИВНОСТІ РОБОТИ ПО ВИЯВЛЕННЮ ТА ПОКАРАННЮ АВТОРІВ РОЗПОВСЮДЖЕННЯ ПУБЛІКАЦІЙ ,СТАТЕЙ ТА ІНФОРМАЦІЇ В КОТРІЙ ЗАКЛИКАЄТЬСЯ ДО СИЛОВОГО ПОВАЛЕННЯ КОНСТИТУЦІЙНОГО ЛАДУ ТА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ В КРАЇНІ .ЦЕ ОЗНАЧАЄ ЩО ВОНИ ВСЕ РОБЛЯТЬ ДЛЯ ТОГО ЩОБ ЦЕ ЗДІЙСНИЛОСЬ ТА БОЯТЬСЯ ВЛАСНОГО НАРОДУ.

    • Лелецький says:

      Януховичі і журавські бояться українського народу як огню. І правильно роблять. Бійтеся, потвори!

  • кума із замостя says:

    Саботування народного депутата Оксани Білозір такими сільськими “обранцями” як Гересняк і Бовтік – це перший сигнал для їхніх громад. Вони не просто, як страуси, ховатимуть голови у пісок при будь-якій небезпеці, вони кидатимуть свої громади в прямому й переносному сенсі цього слова при найменшій вказівці зверху. Люди, стережіться таких голів, продадуть, не захистять і не постоять за будь-кого з вас. лише власні шкурні інтереси…

  • Колодій Іванович says:

    Подивіться на Оксану Білозір і подивіться на Журавського. Навідь зовні видно різницю. Холодна презирлива посмішка, жіночи ручкі, підтянута хірургами шкура на лиці. Хто це? Друг Черновецького! Відкритий погляд, смілива і добра усмішка, на устах – наша пісня, а не блатняк. Хто це? Правильно – Оксана Білозір. Буду голосувать за неї.

  • кума із замостя says:

    у своїй газетьонці Журавський пише про те, що на портретах Оксана неправдоподібно виглядає. їй личить! А подивіться на календарики Журавського – мумія тай годі! А оцей буслик одинокий на його рекламних щитах, наводить на мене сум… Це не сімейне гніздечко української заможної родини, а якийсь убогий курінь бусла-одинака. ще й пишуть – достатку вам! Лелека символ великої родини, він не може бути один… А з добробутом і достатком асоціюються інші українські символи.які не напишу, бо вкрадуть їхні політтехнологи, які вже зовсім недолугі…

  • кума із замостя says:

    до речі, кумасі, хватить базікати в інтернеті! Чули, що сьогодні у першому читанні прийняли закон про кримінальну відповідальність за наклепи. Тепер все що з наших вуст – брехня і наговори, а з їхніх- чистєйшая правда! стережіться, бо комусь із нас язики точно вкоротять…

Залишити коментар

Gallery
dsc083613 17 122 p1000148
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930