Майор міліції скоїв ДТП. фото

15 вересня 2012 року в селищі Черняхів Житомирської області майор міліції Віктор Володимирович Пилипчук намагався перетворити у літак власний автомобіль Жигулі. Розігнавшись до шаленої швидкості, він таки злетів у повітря і приземлився догори колесами в подвір’ї приватного будинку №50 по вулиці Леніна, на льоту збив дерево, зруйнував газопровід і огорожу. Майор Пилипчук служить у Житомирі в обласному УМВС на посаді начальника по нагляду за засудженими.

 

 

Автор Вован.

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (2 голосів, середнє: 4,50 з 5)
Завантаження...

10 коментарів to “Майор міліції скоїв ДТП. фото”

  • БАНДЕРІВЕЦЬ says:
  • Іра says:

    Чому всі мовчать про ДТП,в якій перекинулася маршрутка Станишівка-Малин .Як відомо ДТП спровокував пяний ,за кермом Мітсубісі.І ніде ні слова,жодному сайті

  • БАНДЕРІВЕЦЬ says:

    Ну так давайте докладніше прокоментуйте ДТП з маршруткой , а чому б ні ,я до прикладу нічого про це не знаю, мені ціково ?

  • кума із замостя says:

    Розкажу по секрету, що чула від знайомих: коли Пилипчука-малого привезли в лікарню, щоб зробити аналіз на вміст алкоголю в крові – раптово зламався необхідний алкотестер…. а потім знову запрацював… через небагато часу, але вже для іншого, потрібного правопорушника. У нас вибірково працюють не лише суди, а й техніка, прогрес!!!!

  • Іра says:

    Докладніше-до ГАЇ.А коротко-так.В пятницю,14.09.12,близько 7-30 ранку,біля “розвилки” Коростенська-поворот на газконтору(якраз на мостку)відбулося зіткнення Мерседес-спрінтер(маршрутка)і мітсубісі-ланцер.Постаждало 7 чоловік(4-в травматологію,3-в реанімацію)В легковику всі були пяні. Намагаючись втікти з місця дтп-заїхав в металевий відбійник.І що цікаво “понаїхало”ментов і з Житомира і наші і Скидан був.Знімали все відеокамерою,фотографували.І……все.Тиша.Просто цікаво хто був в легковику,що при такій масштабній події-така ж тиша потім.Навіть збили жіночку на “замості”(нічого серйозного)і то Житомир-Інфо написав.А тут……..

    • Колодій Іванович says:

      Хто був у легковику? Мабудь дарузі нинішньої влади, яку ви, Іра, з братом (її ставлеником) так любите. Приблизно такі друзі, як городищенський сільський голова, який убив людинну і гуляє на волі – член партії регіонів.

    • admin says:

      Іра, а Ви скиньте фото, а ми все помістимо.

  • Іра says:

    Нажаль,я не фотографувала.А чому б вам не звернутися за офіційною інформацією до РВ УМВС

  • Іра says:

    Колодій Іванович,по перше чиїм братом.По друге,по ЧП в Городищі-та ніякий голова його не вбивав.Це вже ясно.Немає чого на людину наговорювати.Вже відомо багато фактів.А те що це комусь дуже вигідно,і роздули це так це зовсім інше.І прокуратура зараз цим займається

  • БАНДЕРІВЕЦЬ says:

    Ви знову в своїх поривах все зглажувати всіх об*єднувати мирити , не виділяти район яскравими фарбами на його 4 місці…

Залишити коментар

Gallery
15 100_1020 100_1528 img_1073
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031