Пораненому герою Олександрові Тарнавському із Забріддя стало трохи легше

Наші земляки з честю та гідністю захищають кордони України та наш  із вами спокій. Нещадні до них кулі ворога, тому, на превеликий жаль, є серед хлопців убиті та поранені.

22 липня на телеканалі СТБ у новинах вийшов сюжет «Звести на ноги. Після бою», в якому йшлося про поранених військових, у тому числі про  Олександра  Тарнавського, тридцятирічного жителя села  Забріддя Черняхівського району. Він ще 12 квітня 2014 року  з’явився у райвійськкомат та поповнив солдатські ряди. У бою під Рубіжним Луганської області був тяжко поранений осколком у голову, тому вже тривалий час знаходиться на лікуванні у Київській клініці нейрохірургії та неврології. Досить довго Олександр перебував у комі, але завдяки професіоналізму лікарів, любові батьків,  матеріальній та моральній підтримці всіх небайдужих, а головне через невимовне бажання жити – зараз  хлопець почувається трохи краще, і лікарі дають втішні прогнози щодо його подальшого стану.

Поряд із Олександром постійно знаходиться його мама, яка дякує усім, хто підставив плече у надскладний для родини час. Слушними виявилися кошти, які надали сім’ї пораненого генеральний директор ТОВ «Хорос» Дмитро Юрійович Кузнік за сприяння голови райдержадміністрації Павла Володимировича Дзюблика у сумі 8 тис.грн., районний військкомат – 800 грн., активісти «Молодіжного руху Черняхівщини»-600грн., Жанна Прищенко з небайдужими людьми зібрала суму у 400грн., Вікторія Буката – 200грн. та інші небайдужі, які зробили і свій вклад у повернення Олександра до життя. Сам поранений ще не може сказати свого слова, адже поранення далося взнаки. Хлопець ще не розмовляє, оскільки паралізованою залишається  ще частина його тіла. Тому лікування та реабілітація буде продовжуватись, а для цього потрібні додаткові кошти.

Тож якщо Ви маєте бажання та можливість допомогти цій сім’ї, то контактні дані мами  Олександра Вам нададуть у райдержадміністрації або волонтери, що продовжують збір продуктів та коштів для військових у кабінеті «Громадська приймальня» на 1-му поверсі райдержадміністрації.

Маємо надію, що Олександр, який мужньо боронив Україну від ворога, переможе і власний недуг, а ми всі допоможемо йому  хто коштами, а хто молитвою.

У цілому, 13 черняхівців перебувають на даний час на лікуванні від бойових травм. Крім Олександра важко поранений також  Михайло  Рибак  із села з Городище нашого району. Проявіть свою небайдужість у формі допомоги пораненим, адже мрія їхніх рідних – це наша спільна мета, щоб вони залишились живими.

DSC04841

На фото: рідні та близькі поранених військових з району, які отримали матеріальну допомогу на лікування07.07.14року від ТОВ “Хорос”

DSC04849

На фото: мама пораненого Олександра Тарнавського з c.Забріддя отримує допомогу на лікування сина

 

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

1 коментар to “Пораненому герою Олександрові Тарнавському із Забріддя стало трохи легше”

Залишити коментар

Gallery
23 dsc09628-4 dsc_0867 dsc_0877
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031