Про сто днів роботи на посаді прозвітував голова Черняхівської районної державної адміністрації Павло Володимирович Дзюблик

Розповів він про свою роботу  активові  Черняхівщини у великій залі районної ради, вхід до якої був вільним. Тому на заході побували й громадські активісти, котрі мали змогу поставити посадовцю свої питання та отримати на них відповіді.

Як стверджують слухачі звіту, він може стати початком  нової традиції спілкування керівників із народом без «папірця». Сухі стандартні фрази  не потрібні, коли  розповідаєш про справи, якими  щиро переймався і які знаєш досконало.

Модератором заходу став голова Черняхівської районної ради Володимир Романович Троценко. Ще на його початку він зазначив, що діяльність райдержадміністрації, як і  голови РДА, абсолютно прозора й у достатній мірі висвітлена на офіційному сайті установи та сторінках районної газети «Нове життя». Проте жоден ЗМІ не замінить живого спілкування.

Сто днів роботи – не такий уже великий строк, але, виявляється, протягом нього можна зробити чимало: залучити в район значні кошти з обласного бюджету, спільно з керівниками місцевого самоврядування допомогти увійти на Черняхівщину серйозним інвесторам, про що, наприклад, зазначив в обговоренні звіту високівський сільський голова Микола Миколайович Бардук, говорячи про сприяння Павла Володимировича Дзюблика  в отриманні дозволу на роботу на території Високівської сільради нового підприємства – «Бі-ем-бі-сі».

За сто днів роботи, як бачимо, можна значно активізувати діяльність «Райавтодору» й розпочати ремонт доріг, який уже успішно здійснений по багатьох сільських та селищних радах і буде невдовзі продовжений після ремонту грейдерів. Тож перевізники тепер не знімають автобуси з маршрутів через критичний стан доріг.

За сто днів роботи разом із районною радою можна знайти спільну мову зі значною частиною власників  малого й середнього бізнесу, зокрема в питаннях допомоги  соціальній сфері, як це зроблено, приміром, по Вільській  чи Ксаверівській сільраді (ремонт приміщень).

І навіть за такий короткий проміжок часу (що стало зрозумілим давно, а не лише зі звіту голови райдержадміністрації), можна зробити вагомі кроки на шляху об’єднання  людей, не ділячи їх за партійною приналежністю чи ще чимось, та особливу увагу приділяючи молоді, співпрацюючи з волонтерами, громадами й бізнесом, надавати допомогу військовим і мирному населенню на Донбасі. Не кажучи вже про рішучі кроки на шляху об’єднання церков у районі та сприяння міжконфесійному миру. Тож недаремно на звіті сказав своє благословенне слово й архієпископ Житомирський та Поліський Володимир.

Не обійшлося й без критичних зауважень. Наприклад, заступник черняхівського селищного голови Олександр Миколайович Смоленський, відмітивши високі ділові риси голови РДА,  слушно зазначив, що непогано б у подібних звітах мати якнайбільше стратегії, щоб потім звіряти задуми і звершення. А от директор Черняхівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Галина Миколаївна Шлапак зауважила, що не обов’язково озвучувати стратегічні аспекти, бо вони чітко проступають у щоденній практичній діяльності П.В. Дзюблика. Як досвідчений управлінець і педагог, Галина Миколаївна поділилася власним відкриттям: настає ера молодих керівників, які працюють по-іншому, як попередники, уміло використовуючи нові віяння і опановуючи інтенсивні  методи роботи. Таких хочеться підтримувати.

Було на звіті й багато конкретики: йшлося про встановлення додаткового котла в районній лікарні (про це спілкувалися із заступником головного лікаря ТМО Андрієм Анатолійовичем Сахненком та депутатом районної ради Михайлом Олександровичем Марчуком), впорядкування дендропарку в Черняхові (проблему озвучила мати-вихователь будинку сімейного типу Валентина Григорівна Буката), прокладання газогону на території Троковицької сільської ради (на цьому наголосив очільник районної організації «Свободи» Юрій Павлович Малашевич). Громадська активістка Лідія Олексіївна Степакова підняла питання про невиконання своїх обіцянок під час передвиборчих кампаній деякими депутатами, зокрема народним депутатом України Віталієм Станіславовичем Журавським – виділити кошти на ремонт дороги по вулиці Петровського в Черняхові, котрий так цього і не зробив.

Звіт закінчився, але чимало людей залишилося обговорити свої питання з головою райдержадміністрації.

 Життя продовжується, і дехто з черняхівців вважає, що варто звітувати і через 200 днів роботи, і через 300. А от начальник РВ УМВС України в Черняхівському районі Ігор Миколайович Скидан взагалі повів мову про доцільність звіту кожного з членів управлінської команди району. Він вважає, що це може робити і начальник міліції, щоб дізнаватися про всі проблеми людей і навіть чути неприховану правду про недоліки в роботі.

Ось так і рухаємося впевненими кроками до справжнього громадянського суспільства.

4HUNqmJXhR0

7zJHmg4oM44

5ocSE1sVtwo

g_GUTOulLAI

kBYkihT8bgU

NLjkRKL4JM4

rJzK1wSVrcg

w0diBa7xYNc

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

5 коментарів to “Про сто днів роботи на посаді прозвітував голова Черняхівської районної державної адміністрації Павло Володимирович Дзюблик”

  • М.П. says:

    Нестандартно.

  • Ігор Д. says:

    Звітував упевнено, бо не видумував нічого. Що робив – про те й розказав. Молодець.

  • Надія says:

    Щось не чутно було щоб по іншим районам звітували голови про свою роботу Тільки голова Житомирської облас. адміністрації колись у телецентрі звітував за 100 днів. Наш голова хоч молодий, та проворний.

  • Олексій says:

    Що сказати молодець!!! Так тримати!!!

Залишити коментар

Gallery
2 20 dsc09628-4 dsc_0867
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031