Результати ЗНО з’являться після 30 травня

Оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання має розпочатися 30 травня і завершитися не пізніше 1 липня.
За даними центру, оголошення результатів з мов має відбутися протягом 15-20 днів після проведення тестування. Визначення результатів з інших тестових предметів, які не містять бланків завдань із розгорнутою відповіддю і перевіряються шляхом комплексної обробки бланків відповідей, проходитимуть протягом 10-14 днів після проведення тестування.
Офіційне оголошення результатів зовнішнього оцінювання буде здійснене шляхом їх розміщення на інформаційних сторінках абітурієнтів на web-сайті Українського центру оцінювання якості освіти.
Результати зовнішнього оцінювання з усіх предметів, за якими абітурієнт проходив тестування, будуть зазначені в інформаційній картці.
Вказану картку з результатами ЗНО абітурієнтам необхідно буде самостійно роздрукувати з інформаційної сторінки на сайті Українського центру оцінювання.
В інформаційній картці буде вказано назву предметів, обраних абітурієнтом, кількість тестових балів, набраних ним за виконання тесту з відповідного предмета, а також результати зовнішнього незалежного оцінювання за шкалою 100-200 балів.
Інформаційна картка буде дійсна у разі пред’явлення сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання, який свідчить про факт проходження тестування.
Результати зовнішнього оцінювання будуть внесені в електронну базу даних абітурієнтів, яку будуть використовувати приймальні комісії вищих навчальних закладів.

br /

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки ніхто не голосував)
Завантаження...

3 коментарі to “Результати ЗНО з’являться після 30 травня”

  • АР(ій) -ю- Чивешалам says:

    Сама процедура організації та здійснення ЗНО досить складна , має багато взаємовиключень та протиріч , але ідея хороша хоч дорога. Сам проходив тестування і можу з власного досвіду сказати , що головною проблемою є, по перше значна частка суб*єктивності в таких предметах як історія та література оскільки вони досить філософськи науки, друге затягування з визначеними термінами оголошення та опублікування результатів .

  • АР(ій) -ю- Чивешалам says:

    В багатьох школах міста Житомира складання першого тестового випробовування відбувалось через два три дні після випускного свята . Мова йде про зно з хімії .

    • Денис says:

      Якраз вдало підібраний час для тесту з хімії, через 3 дні після святкування випускного більшість зможе з власного досвіду вказати на які елементи і за який час розпадається С2Н5ОН в організмі і шляхи та час виводу продуктів розпаду (або напіврозпаду, це вже дивлячись в кого який організм) 🙂

Залишити коментар

Gallery
3 29 30 dsc_0867
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930