Розпочато діалог між громадськістю, депутатами і приватним підприємцем про черняхівський ставок

Влада Черняхівського району і Черняхова продовжувала німувати, незважаючи на всі запитання до неї про черняхівський ставок з боку депутатів, громадськості і рибалок. Мовчанкою у відповідь закінчився поки що і лист фракції ВО «Батьківщина» черняхівської райради голові райдержадміністрації Сергію Поліщуку. Тим часом ставок помалу спускався. І тоді, щоб прояснити ситуацію, ініціативу виявили депутати обласної, районної і селищної рад – Павло Дзюблик, Тетяна Тарнавська і Наталя Ковшевна – та представник місцевих рибалок Сергій Дзюблик. Відбулася зустріч із «втаємниченим» приватним підприємцем Васильєвим, який спускає місцевий ставок і збирається ремонтувати гідротехнічні споруди.
Михайло Васильєв виявився зовсім не втаємниченим і відразу погодився на зустріч. Він зазначив, що ставок дійсно спускається для ремонту гідротехнічних споруд і вилову риби, малька якої у великій кількості було ним запущено. І повідомив, що договір про спільну діяльність, укладений ним із Житомирським міжрайонним управлінням водного господарства, закінчується не 1 жовтня – він продовжений і передбачає закінчення ремонту гідротехнічних споруд. Під час зустрічі домовилися, що ставок спускатиметься по мінімуму – лише для вищезазначених ремонту й вилову.
Що ж стосується рибалок, то приватний підприємець зазначив, що діти та інваліди ловитимуть рибу безкоштовно, до того ж Михайло Васильєв пообіцяв своє сприяння в упорядкуванні другої частини ставка (за мостом), де рибалитимуть безкоштовно всі бажаючі, будівництві там за необхідністю гідротехнічних споруд.
Крім цього, приватний підприємець зобов’язується впорядкувати і давно занедбаний черняхівський пляж та після відлову риби надати матеріальну допомогу всім дитячим дошкільним закладам Черняхова.
Ці плани на майбутнє не закріплені якимись документами, але якщо приватний підприємець захоче й надалі займатися розведенням риби в черняхівському ставку, то він їх виконає, бо вони, завдяки нашому сайту і майбутній публікації в «Новому житті», стануть привселюдно відомими.
Фото: Autogen

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (4 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

1 коментар to “Розпочато діалог між громадськістю, депутатами і приватним підприємцем про черняхівський ставок”

Залишити коментар

Gallery
7 29 100_1020
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930