Сесія Черняхівської селищної ради не підтримала заповітне бажання голови райдержадміністрації Сергія Поліщука вдосталь збагатити організми черняхівців фосфором?

На гербі Черняхова, мабуть, повинна бути зображена риба, адже питання, пов’язані з нею, для містечка стають традиційними: спочатку вирували баталії навколо черняхівського ставка, тепер же почалися – стосовно торгівлі свіжою рибою на базарі. Але рибою вже не місцевою, а ружинською. Не так давно черняхівці мали нагоду спостерігати, як на вулиці Щорса в Черняхові голова райдержадміністрації Сергій Поліщук особисто боронив продавців свіжої риби, даруючи їм свої візітівки, від представників адмінкомісії із селищної ради, які пояснювали, що торгівля будь-чим у непризначеному для цього місці, зокрема на вулиці Щорса, є протизаконною. Того дня, захищаючи торговців рибою, очільник району емоційно стверджував, що це ж для людей, для їхніх блага й здоров’я. Хай, мовляв, торгують, адже рибу привезли на його особисте прохання до колег – очільників Ружинського району.
Ця історія отримала продовження на вчорашній сесії селищної ради. Виявляється, ружинські бізнесмени звернулися до керівництва селищної ради з проханням таки дозволити їм торгувати свіжою рибою по Щорса – у непризначеному для цього місці. Представниця приватного підприємця приїхала на сесію. Прибув на неї і голова райдержадміністрації Сергій Поліщук, який наполегливо переконував депутатів дозволити торгувати рибою там, де вони хочуть.
Після того, як керівник району залишив сесію, – серед депутатів почалося енергійне обговорення пропозиції, під час якого дехто стверджував, що торгівля ружинською рибою – це бізнес, який має відношення до голови облдержадміністрації Сергія Рижука, тож не дивно, що Поліщук лобіює інтереси шефа. Представниця ружинської риботоргівлі сприйняла цю репліку як факт і заперечувати не стала.
Рішення депутатів виявилося майже одностайним: не дозволяти торгівлю рибою поза територією ринку. Закони повинні бути однаковими для всіх. Навіщо тоді було колись ламати кіоски по вулиці Щорса, зносячи їх кранами?
Проте було прийняте рішення про те, щоб виділити частину землі, яка знаходиться приблизно напроти стоматклініки, під спеціальне місце для торгівлі рибою. Нехай черняхівці збагачують свої організми фосфором на законних підставах.

Колись Сергій Поліщук проганяв зі Щорса незаконно торгуючих, а тепер пристроює туди протеже свого шефа?

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

Залишити коментар

Gallery
35 dsc02544 100_1507 100_1508
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930