Сформовано громадську раду при Черняхівській райдержадміністрації

Сподіваємося, що вона буде справжньою й дієвою, а не тільки на папері, як ще півроку тому.
Щойно в Черняхівській райдержадміністрації відбулося установче засідання громадської ради при цьому органі виконавчої влади. У ньому взяли участь голова РДА Павло Володимирович Дзюблик і заступник голови Черняхівської районної ради Олександр Леонідович Гибало.

Громадська рада — це постійно діючий колегіальний виборний консультативно-дорадчий орган, утворений для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами. Громадські ради здійснюють контроль за діяльністю органів виконавчої влади, налагоджують взаємодію з ними, відстоюють громадську думку під час формування та реалізації державної політики. Саме нині, в складні для України часи, вони потрібні як ніколи.
До громадської ради при Черняхівській райдержадміністрації увійшли: Володимир Дмитрович Буката від Центру розвитку козацтва; Микола Станіславович Бутрик – від МГО «Козацтво запорозьке»; Олег Станіславович Бутрик – від Житомирського обласного фонду соціального захисту інвалідів; Юрій Володимирович Гнот – від профспілкового комітету працівників охорони здоров’я Черняхівського району; Сергій Олексійович Дзюблик – від Черняхівської районної громадської організації «Україна – це МИ»; Іван Іванович Долженко – від Черняхівської районної ради ветеранів; Микола Автономович Іщенко від – Міжнародного Антикорупційного комітету; Василь Васильович Капустін – від Черняхівської районної організації Профспілки працівників культури; Наталія Миколаївна Ковшевна – від Черняхівського районного об’єднання ВУТ «Просвіта» ім.Т.Г.Шевченка; Юрій Павлович Малашевич – від Благодійної організації «Планета для дітей»; Анатолій Леонідович Підлісний – від районної громадської організації «Конгрес роботодавців Черняхівщини» та Валентина Василівна Чернявська – від Черняхівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України.
Головою громадської ради обрали Олега Станіславовича Бутрика.
Найближче засідання новоствореного органу буде присвячене режиму роботи розважальних закладів та часу продажу спиртних напоїв у Черняхівському районі.
Тетяна Тарнавська

DSC05113DSC05117

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (3 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

4 коментарі to “Сформовано громадську раду при Черняхівській райдержадміністрації”

  • Ілліч says:

    Поки що в цій раді жодного звичайного громадянина. Самі посадові особи. Який же це контроль? Де звичайні черняхівці?Чи вони там ще будуть?

    • Микола Бутрик says:

      І чим же я не звичайний громадянин? Хіба я посадовець? Чи може безробітний Юрій Малашевич посадовець? Чи пенсіонер Володимир Буката посадовець? Чи приватний підприємець Анатолій Підлісний займає якісь посади? Чи радник голови РДА на громадських засадах Наталія Ковшевна є посадовою особою? А чи лікарі, вчителі і працівники культури не мають право представляти своїх колег у громадській раді? Колег, які їх обрали. До громадських рад і не повинні входити”звичайні громадяни”, які на диванах днями вилежують. Громадські ради об’єднують лідерів громадських організацій і профспілок а не просто всіх бажаючих.

  • І.Іскра says:

    А це ці троє людей які проголосували в опитувані про те, до скількох можна спиртне продавать,мабудь сам п/п Хоменко і його продавці?

  • Коломієць М.М. says:

    А я згоден, що в цій раді нема жодного звичайного громадянина. Вони всі незвичайні тим що публічні і користуються авторитетом , принаймні серед своїх однодумців.Так і має бути. Бажаю успіхів створеній раді в співдіяльності з владою.

Залишити коментар

Gallery
9 10 13 100_1598
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031