У Києві з учорашнього дня триває силове протистояння між міліцією та мітингувальниками. Серед черняхівців постраждалих немає

Для розгону протестів силовики використовували світло-шумові гранати, водомети, травматичну зброю. Учасники протесту підпалили кілька міліцейських автобусів, закидали міліцію “коктейлями Молотова”, відібрали у правоохоронців щити.
Надходить різна інформація стосовно кількості постраждалих. Станом на 10:30 рівно 100 працівників органів внутрішніх справ звернулися за медичною допомогою, 61 з них – госпіталізований у результаті зіткнень у Києві на вулиці Грушевського, повідомляє прес-служба МВС. Як розповіли у департаменті охорони здоров’я Київської міської адміністрації, станом на 9.00, у результаті сутичок постраждали 42 людини, 4 з них – у важкому стані з травмами очей і кінцівок. Всього по медичну допомогу звернулися 103 активісти.
Зараз на вулиці Грушевського триває протистояння між силовиками та протестувальниками. Протестувальники продовжують бити в барабани. Крім того, вони періодично кидають каміння у бік силовиків. Ті в свою чергу кидають світло-шумові гранати, також використовують газ.
Голова громадської організації “Новий Київ”, громадський активіст Зорян Шкіряк заявив, що влада звезла до Києва весь спецназ МВС України. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук. За словами Шкіряка, до Києв звезли спецназ з усієї України:
“Їх більше 15 000, все , що мають. Розмістили їх в урядовому кварталі, скрізь. У будинках, дитячих садках, школах, навіть у туалетах і комітетах ВР. Морок … Це головний аргумент Януковича- Путіна!
Фото: Reuters, В.Содель
537171_24c609f27-foto-sergija-dmitrenkad1b78b3-2537171_4

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (2 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

1 коментар to “У Києві з учорашнього дня триває силове протистояння між міліцією та мітингувальниками. Серед черняхівців постраждалих немає”

  • шаман says:

    Вчора ввечері генпрокурор Пшонка гнівно вимагав припинити безлад в Києві.Не розуміючи того що для припинення протистояння потрібно зовсім трохи…уявіть собі на мить таку реальність:Київ – звичайний ранок(можливо навіть сонячний)район урядового кварталу.

    З загального потоку автотранспорту поблимавши поворотником відділився одненький сріблястий “Ланос”.Впрано підрулив до адміністрації Президента тай зупинився.Віктор Федорович заглушив двигун,вийняв ключі з замка запалювання,забрав із заднього сидіння портфель з документами тай вийшов з “Ланоса”попрямувавши в адміністрацію…Сьогодні Віктор Федорович мав підписати указ про передачу “Межигір”я” під санаторій для дітей інвалідів.
    В цей час поблизу Кабміну серед пішоходів які пошпішали по справах в променях вранішнього сонечка блиснули нікельовані окуляри Миколи Яновича.Вправно маневруючи кермом велосипеда при об”їзді людей Янич поставив “велик” біля Кабміну зняв з голови захисний шолом а з колоші штанів прищепку для білизни по східцям піднявся до вхідних дверей але не зайшов бо краєм ока помітив як з тролейбуса що саме зупинився “вивалили” його мінівстри на ходу обговорюючи якісь важливі державні справи.Як виявилось обговорювали куди спрямувати мільярди гривень які Ренат Леонідович після свого покаяння та постригу в ченці передав народу України….
    Ось коли буде так -то ніяких протистоянь НЕ БУДЕ.

Залишити коментар

Gallery
23 24 25 img_6080
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031