У Черняхові можуть вкрасти не тільки веломашину, але й DVD -програвач

За повідомленням СЗГ УМВС України в Житомирській області, 8 червня до Черняхівського райвідділу міліції із заявою звернувся 37-річний непрацюючий житель райцентру, повідомивши про те, що з його будинку через незачинене вікно проник невідомий, який викрав DVD-програвач вартістю 350 гривень.
Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали 38-річного непрацюючого жителя райцентру.

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки ніхто не голосував)
Завантаження...

2 коментарі to “У Черняхові можуть вкрасти не тільки веломашину, але й DVD -програвач”

  • АР(ій) -ю- Чивешалам says:

    Підозрюваний не є правопорушником або злочинцем по перше поки повністю не встановлений факт злочину, по друге доти доки повністю не доведено його причатність і вину відповідною доказовою базою в процесі проведення розшукових та слідчих дій та визнання його винним на основі рішення суду . Підозрюваного затримали , А ЗЛОЧИНЦЯ ???

  • АР(ій) -ю- Чивешалам says:

    Є слушне побажання адміністрації сайту , на перед прошу вибачення за різкість .Не розкривайте події епізодично-фрагментально , а продовжуйте не відриваючись від контексту. Чому розпочато тему про видобуток титано- ільменітових руд у вигляді інтернет опитування , але ні слова про реальний перебіг подій , про факти, процедурні рішення, якусь реальну інформацію ,докази перебіг голосування , оцінку ситуації та їх наслідки . Треба бути об*єктивним та виваженим і казати як все є насправді . Бо коли мова була за ставок з ціною питання в десятки тисяч разів меншою , то це роздули , а коли почались серйозніші речі це намагаються замовчати і обійти стороною . Пишите про різну маячню .Люди на базарі говорять про більш важливі та актуальні події на кшталт стан Районної лікарні , власне це про що я козав вище, тружднощі з отриманням 1000 гр в ощад банку , скорочення працівників бюджетних установ , масові відпустки за свій рахунок не можливість добудови другого блоку середньої школи проблему з арендою землі агро-латифундистами ,зруйновані дороги, забруднені території комнеобробними відходами , а також успіхи в районі на приклад фонтан , дорогу , та звісно треба інформувати про спонукання і витрати наце, не без цього . Раніше до повідомлення у вас було що найменше по 5 коментарів тепер максимум 1 , чому ? … Тому що відходите позацензурності , об*єктивності та опозиційності. Вельми в дячний , як що це буде оприлюднено .

Залишити коментар

Gallery
24 100_1060 100_1507 dsc_0877
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930