Черняхівська селищна рада раптом згадала, що «Вопак» не платить за землю

Сьогодні, 14 вересня, відбулася чергова сесія Черняхівської селищної ради. На ній найбільш активні депутати запитали в селищного голови, чи вже надходять до селищного бюджету кошти за землю від магазину «Вопак». Іван Васильович Бабицький, гірко зітхаючи, відповів, що не надходять. І не скоро надійдуть, адже власники і керівництво цього торгового закладу вже біля двох років виготовляють потрібну для цього проектну документацію . А поки документація виготовлятиметься, ніяких грошей від «Вопака» у бюджет Черняхівської селищної ради не надходитиме. А могли б і надійти, та ще й чималі – після того, як здійснили оцінку земель у Черняхові («Вопак» же розташовано у його центрі).
Працівники селищної ради поскаржилися депутатам на районну прокуратуру, до якої вони відправили не один лист про порушення власниками «Вопака» чинного законодавства, але поки що, крім відписок, не дочекалися від прокуратури нічого: то адреса «Вопака» неправильно вказана, то стаття не так названа, то ще щось…
Тож депутати подумали і скасували минуле рішення Черняхівської селищної ради про надання «Вопаку» дозволу на виготовлення проектної документації. І не тільки «Вопаку», а й іншим, які не платять за землю.
Довідка. Як зазначає сайт «AllRetail”, керує сіткою магазинів «Вопак» компания “ПАККО-холдинг”. Всього магазинів – 68. Знаходяться вони у Волинській, Закарпатській, Рівненській, Львівській, Харківській, Хмельницькій, Житомирській та Івано-Франківській областях. 2009 року «Вопак» і «Пакко» зафіксували товарообіг на рівні 998 мільйонів гривень.
Директор магазину «Вопак» – Віктор Сергійович Войтович – депутат Черняхівської районної ради від Партії регіонів.

Ось так розбили автівки асфальт біля "Вопака". За які кошти все це поремонтувати? Здогадайтеся самі.

 

 

 

Незабаром зима, а отже,покупців "Вопака" чекають карколомні альпіністські підйоми і спуски слизькими гранітними сходами.

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (2 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

Залишити коментар

Gallery
3 4 5 23
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930