Черняхівські гімназисти знову наколядували для інших

Уже вп’яте поспіль учні Черняхівської гімназії колядували й щедрували жителям Черняхова, щоб передати отримані від земляків дари дітям, які цього найбільше потребують.
Як відомо, цю гарну традицію благодійності для дітей-сиріт та дітей-інвалідів започаткували Юрко Хробуст (згодом – герой Майдану) та його однокласники й ровесники. Відтоді черняхівські гімназисти допомагали побутовою технікою, іграшками й іграми та навіть національним вбранням вихованцям Житомирського притулку та Потіївської школи-інернату. Усе це було придбано за наколядовані й нащедровані кошти.
До цієї акції щороку долучалася Черняхівська районна громадська організація «Україна – це МИ» – солодкими подарунками, одягом і транспортним підвозом до інтернатів.
Цього року черняхівські гімназисти вирішили колядувати й щедрувати для малих черняхівців з особливими потребами – дітей, котрим необхідні кошти на лікування й реабілітацію. Визначитися з тими, в кого потреба нині найбільша, допомогла начальник відділу сім’ї, молоді й спорту Черняхівської райдержадміністрації Олександра Федосєєва-Левандовська, а народні строї гімназистам-колядникам надав директор Черняхівського районного будинку культури Василь Капустін.
Колядували й щедрували гімназисти 11- Б класу : Влад Мандра, Микола Сташук, Дмитро Фещук, Віктор Федорчук, Діана Плешивенко, Катерина Краснобока й Богдан Пулін;
учні 11- А класу : Микола Євпак, Марія Шевченко, Інна Буднік, Влад Осадчук, Влад Вовк та Альона Ножичківська ; учні 10- В класу : Євген Трохимчук, Назар Васильєв та Олександра Кравченко.
Гімназисти особисто передали наколядовані кошти в черняхівські сім’ї, де є діти з особливими потребами: по тисячі гривень родинам Світлани Лишняк, Світлани Шлапак та Галини Власюк. Батьки хворих дітей були надзвичайно вдячні юним землякам і всім черняхівцям, які їх обдаровували за колядки й щедрівки.
А ЧРГО «Україна – це МИ» найближчим часом організує черняхівським гімназистам-колядникам екскурсію до Києва. Адже добро завжди має повертатися добром.
Коляда

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (4 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

Залишити коментар

Gallery
dsc083613 10 25 dsc09628-4
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930