Черняхівські гімназисти і Черняхівська районна громадська організація «Україна – це МИ» почали збір коштів для придбання і встановлення в центрі Черняхова дитячого ігрового майданчика

Окрилені щедрістю земляків, завдяки яким наколядували грошей на подарунки для сиріт із Житомирського притулку, одинадцятикласники Черняхівської гімназії вирішили подбати вже про містечкових малюків та ініціювали й розпочали збір коштів на придбання сучасного дитячого майданчика і встановлення його в центрі містечка. З цією ініціативою вони звернулися до керівників Черняхівської районної громадської організації «Україна – це МИ», адже той дитячий майданчик, який вони хочуть бачити біля «Вопака», коштує біля сімдесяти тисяч гривень. Громадські активісти охоче відгукнулися на пропозицію молоді і розпочинають збір коштів на дитячий майданчик у центрі Черняхова. Готуються листи-звернення до потенційних спонсорів – патріотів Малої Батьківщини, виготовляються пластикові скриньки для збору грошей, які будуть встановлені в магазинах райцентру, щоб кожен бажаючий міг пожертвувати кілька гривень на цю корисну справу. Бо ж гойдалки й інші споруди-елементи майданчика навряд чи руйнуватиме той, хто долучився до його придбання. Та й не дасть це зробити іншим.
А черняхівські гімназисти-одинадцятикласники вже зробили спільний із черняхівцями, яким вони щедрували, внесок у спільну скарбничку доброї справи – півтори тисячі гривень.

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (9 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

2 коментарі to “Черняхівські гімназисти і Черняхівська районна громадська організація «Україна – це МИ» почали збір коштів для придбання і встановлення в центрі Черняхова дитячого ігрового майданчика”

  • peterson says:

    Нарешті наша молодь займатиметься корисними справами.І витрачатиме свою молодечу енергію не на танцях у АНЕЛО, а на те, щоб рідне містечко стало кращим, затишнішим…

  • Українець says:

    Це дійсно круто. Але потрібно ініціативу довести до кінця і не передати її до рук наших найщедріших спонсорів, які пообіцяють прейняти всю тяготу організації та клопіт на себе, а зрештою, в офійійному порядку, переоформлять землю,яка до речі є колективною, на своє чесне ім*я і замість дитячого майданчика там постане щось непотрібне для наших діток.

Залишити коментар

Gallery
18 19 100_1060 dsc_0867
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031