Черняхівці, прийдіть вклонитися Великому Кобзареві до пам’ятника йому в день його народження – 9 березня.

Збір – о 09.30 біля магазина «Вопак»

Наш сайт не раз писав про мовчазне покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку в Черняхові керівництвом нинішньої районної державної адміністрації: приходять – кладуть -розвертаються – йдуть…

Тож громадськість містечка: представники різних політичних партій, громадських організацій та релігійних громад – вирішили виправити цю ситуацію і запропонували владі свою участь у мітингу на честь дня народження Кобзаря. Чому б не згуртуватися навколо пророка нації в нелегку для українців годину та й заодно почути, що думає районна влада про Тараса Шевченка? Може, її ідеалом є хтось інший? Не Шевченко?

Проте керівництво району в особі голови райдержадміністрації Сергія Поліщука запропонувало представникам громадськості організувати опозиційний мітинг (святкуйте собі окремо). Але черняхівці не збираються ділитися на ваших і наших, тим паче – розколювати суспільство, як робить це нинішня влада. Тому представники «Батьківщини», «Свободи», УНП, «Фронту змін», «Нашої України», ОУН, громадських організацій «Україна – це МИ», «Просвіта» та інших просить черняхівців прийти 9 березня до пам’ятника Шевченку і вшанувати пам’ять Кобзаря разом. Збір – о 09.30 біля магазину «Вопак».

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (4 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

7 коментарів to “Черняхівці, прийдіть вклонитися Великому Кобзареві до пам’ятника йому в день його народження – 9 березня.”

  • Сергій Поліщук says:

    У поле йдіть працювать! На ферму! Мітингувать вони захотіли….

  • Алла says:

    Я собі уявляю, як не хочеться цим комунякам і колишнім комсомольцям іти вклонятися Шевченку. А підуть і будуть лицемірити. І Микола Мартиненко, який колись виступав у “Новому житті” проти жовто-блакитного прапора, буде приховувати гидливу посмішку, коли звучатиме Державний Гімн України.

  • Черняхівець says:

    …”Проте керівництво району в особі голови райдержадміністрації Сергія Поліщука запропонувало представникам громадськості організувати опозиційний мітинг (святкуйте собі окремо)”…
    Поліщук так і сказав?

  • Чивешалам says:

    Українська національна революція 1917-1921 рр починалась в Петрограді з 100 тисячного мітингу присвяченому 103 річниці від дня народження Т.Г.Шевченка . На другий день в Києві пройшов ще більший Шевченківський мітинг на якому було оголошено про початок безстрокового загальнонаціонального страйку

  • Чивешалам says:

    Дя неї юначе твій радісний сміх ,
    І мова твоя до загину .
    не можна любити народів других ,
    Коли ти не любиш Вкраїну
    (В.Сосюра)

  • АР(ій) -ю- Чивешалам says:

    Колаборанти Рильський та Тичина “величали” ШЕВЧЕНКА -“восходящим солнцем великой октябрской социалистической революции”. Де в кобзаря є хоч один натяк на диктатуру пролетаріату ,марксисько-лєнінське розуміння класовоі боротьби чи побудову воєнного комунізму, червоного терору, репресії, колгоспи,ліквідацію церкви євро-азійську соціо-радянську імперію. Швидше за все він вчив якраз протилежних речей. Отже ленін і всі його бісові діти брехуни.

Залишити коментар

Gallery
1 21 35 dsc_0867
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031