Черняхів зустрічав Віталія Станіславовича Журавського квітами, короваєм і сльозами вдячності

Сьогодні до Черняхова завітав народний депутат від Партії регіонів Віталій Станіславович Журавський, щоб подивитись, як асфальтують частину дороги від пам’ятника Скорботній Матері  до переїзду.

Народу зібралося багато, і,  як зазначив сам народний депутат, він не очікував такого пишного прийому. Голова районної державної адміністрації  Сергій Петрович Поліщук підтвердив, що зустріч була імпровізованою: її ніхто заздалегідь не готував, усі прийшли добровільно.

Віталія Станіславовича зустріли з хлібом-сіллю. Йому дякували за допомогу  Галина Миколаївна Шлапак – директор Черняхівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, начальник  відділу освіти райдержадміністрації Григорій Федорович Сташенко, головний лікар Черняхівського ТМО Віталій Віталійович Ніколайчук, черняхівський селищний голова Іван Васильович Бабицький, голова районної ради Наталія Іванівна Рибак. Всі дарували йому квіти, які народний депутат роздав потім кращим присутнім жінкам.

Галина Миколаївна Шлапак  дякувала народному депутатові  дуже емоційно: в її очах стояли сльози.  Віталій Станіславович  Журавський сказав, що приїде через тиждень, щоб офіційно відкрити дорогу і перерізати червону стрічку.

Асоціація учнівської молоді Черняхівської гімназії підготувала звернення до народного депутата, в якому просила допомогти зробити ремонт у актовій залі. Віталій Станіславович сказав, що допоможе.ExY1ZYn5n3sIYdaDi60cjAGBHdqgPibOkApMlHLXE0bo5HH0HLhatek

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (6 голосів, середнє: 4,33 з 5)
Завантаження...

16 коментарів to “Черняхів зустрічав Віталія Станіславовича Журавського квітами, короваєм і сльозами вдячності”

  • Павло Хвильовий says:

    Добре, що хоч хтось допомагає з дорогами у Черняхові.

  • Пеемковець says:

    Люди добрі!Скоро будемо казать їм спасіба за свіжий воздух. Да вони повинні строїть ці дороги. І не по 5 сантиметрів а всі дороги Це ж наши гроши. За наши податкі і збори.

  • Леся П. says:

    Це йому нема що робити? – спочатку приїхав подивитись як кладуть асвальт. А потом стрічку приїде перерізать. А цьому натовпу черняхівців тоже нема що робити? Дітей учіть! Людей лікуйте! Шо ви ходите стадами як барани?

  • Оля says:

    А що це в Журавського з волоссям? Він що, пофарбувався?

  • Петро says:

    як уже дістали.кожний стовп тепер будуть з оркестром відкривати? а народ який рабський, квіткі дарять. За шо? За те шо розгабили вже всю Україну?

  • Юрій Малашевич. says:

    Вітаю вас шановне товариство! Щойно на своїй сторінціу фейсбуці пан Журавський залишив запис щодо результатів свого моніторингу про виконанню роботи з реставрації дорожньо- транспортного покриття на ділянці асфальтовоної дороги в нашому містечку цитую: “Сегодня проверил качество роботы по строительству дороги по улице Ленина в пгт Черняхове протяжность дороги 1,5 км, ширина 7,-8 м кроме того будет вымощен асфальтом 1 км тротуара. Я блогадарю Госсударственое агентство автомобильных дорог за строительство данной дороги по моей просьбе 1 млн 283 тис грн” кінець цитати. Отже дякуємо відповідну державну структуру, платників податків, рядових працівників Держагавтодору за сумлінне виконання своїх обов*язків, принаймі ми віримо що все зроблено якісно та відповідально, не враховуючи те що там відремонтовано аж ніяк не 1,5 км. А пану Журавському дякуємо за перевірку, сподіваємось, що пан народний депутат незабаром знову приїде щось перемірити і порахувати.

  • Я says:

    Мені все одно, хто ту дорогу і за які кошти зробив. Головне їздить по ній добре… Хай той Журавський хочс щодня приїжджає, мо порядку більш буде.

    • Хтось says:

      Правильно – хай Журавській хоч щодень приїзжає. Світиться тут. І ми його знов на другий раз виберем. А він знов для нас такі закони прийме, як про те, щоб жінкам виходити на пенсію у 60 років або садити журналістів по тюрмах за правду. Він же за це голосував у Верховній раді. Але привезе по 50 грн або дорогу з попом посвятить. Зроблену за наши ж гроші. І його знов виберуть. Ех люди.Чернь черню…

  • ми says:

    Думаємо,що на відкритті дороги зберуться ще більше ті, хто плаче і тоді знову на асфальті зявляться калюжі,через які виникнуть вибоїни.Напишіть, кому дістались букети,щоб знати, хто ж у Черняхові найкращий?

    • Ольга Косач says:

      Букети отримали Шлапак Галина Миколаївна, Хоменко Тетяна Валеріївна і ще якась жінка з лікарні.

  • ми says:

    З лікарні? Це мабуть майбутній головний лікар центру пмсд.

  • Ленін says:

    А чого вони трибуну під мікрофон незробили? А то виступають на асвальті з плямами. Помилиб асвальт. І де піонери з дома піонерів із привєтствієм? Хіба так треба гостей приймать?

  • Анонімчик says:

    Ех… дорога,дорога… А це нічого, що вона не правильно побудована, куди вода буде збігати,а? Ремонтують… ну-ну, показуха це все.

  • ПАВЛО says:

    Про стадо це точно

  • віка says:

    Дорогі за наші гроші, ТА за наші податкі І ЗБОРИ З БЕНЗИНА. ВСІ ДОРОГІ ТАКІ МАЮТЬ БУТИ. А НАМ ЩЕ ТРЕБА ЇМ ПОДЯКУВАТИ ЩО НАКРАЛИ У НАС,І ЗА НАШ РАХУНОК ЗРОБИЛИ

  • Шлапачок says:

    Мы славно гуляли в республике вашей, Мы доллары черпали полною чашей. Пока вы тут пили, мы вас разорили, Заводы продали, богатыми стали. И вам всем «здоровья», «живите богато», А мы отправляем ресурсы на Запад. И чтобы ни крошки у вас не осталось, И чтобы здоровых детей не рождалось. За ваши ресурсы дадим мы вам шприцев, И спирта цистерны — до смерти упиться. Наркотики в вены вливайте «богато», Валяйтесь, как свиньи, вблизи вашей хаты. Для нас вы все быдло: дерьмо, папуасы, Зачем папуасам земные запасы? Вы слышите, свиньи, мы стали богаты, Мы скоро отнимем у вас ваши хаты. Дадим казино, сигареты, секс-фильмы. Курите и пейте, рожайте дебильных. Больные, уроды для нас не опасны — Мы их уничтожим поддельным лекарством. Вы все постепенно умрёте бомжами, И долю такую вы выбрали сами. И ваша земля, нам нужна без народа. Мы вас похороним в любую погоду. Так будьте «здоровы», «живите богато», Насколько позволит вам ваша зарплата. А если зарплата вам жить не дозволит — Так вешайся, быдло, — никто не неволит.

Залишити коментар

Gallery
9 15 p1000148 dsc_0877
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031