Шевченко запевняє, що не агітував за Журавського. Фотомонтаж?

Капітан збірної України з футболу Андрій Шевченко спростував свою причетність до передвиборних заходів українських політиків.
“Сьогодні деякі інтернет-сайти розмістили інформацію, що один з українських політиків нібито заручився моєю підтримкою у своїй агітаційній кампанії”, – йдеться у відкритому зверненні Шевченка, переданому журналістам прес-секретарем української футбольної збірної Олександром Гливинським, повідомляє Інтерфакс-Україна.
“Хочу спростувати свою причетність до яких би то не було передвиборних заходів вітчизняних політиків і в черговий раз висловити свою позицію з даного питання: я дотримувався і дотримуюсь переконання, що футбол, спорт – поза політикою”, – підкреслив Шевченко.
Раніше чимало сайтів публікували фото агітаційного календарика депутата-регіонала Віталія Журавського, який буде балотуватися по мажоритарному округу в Житомирській області. На календарику на фоні стадіону “Динамо” Шевченко з Журавським стоять поруч, а внизу напис: “За Україну разом! Віталій Журавський”.

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

8 коментарів to “Шевченко запевняє, що не агітував за Журавського. Фотомонтаж?”

  • Іра says:

    Обалдеть новини району.Ну і мразь а не сайт

    • Кіндрат says:

      Не вистачає клепки зрозуміти, що Журавський зараз, як ніколи, і є однією з новин району? Чи не тут він буде йти на вибори? Чи не від нього в майбутньому буде залежати доля і нашого району, і всієї України, якщо ці вибори він виграє? Ви, Іра, мабуть блондинка? З гострими кривими зубками і перекошеним від злості личком? Із улюбленим словом на ядовитому язичку – “мразь”? Хай Бог береже від таких Ір.

    • Павка Корчагін says:

      А Ви б Ірочка замість того, щоб нарікати на відсутність новин, написали б самі що-небудь. А ми б усі з задоволенням почитали.

  • АР(ій) -ю- Чивешалам says:

    Шевченко правий, він дійсно не агітував за регіони, це пан Журавський агітує за Андрія …

  • Іра says:

    Хай Бог накаже за Ваші слова.А ви Пашики Думайте(якщо є чим)що пишете

  • shevchenko says:

    Ірина права. Заходиш на сайт почитати новин. а тут окрім політики нічого немає.

  • АР(ій) -ю- Чивешалам says:

    Іра Господь не наказує політиків Він вище цього ігрового мистецтва маніпуляцій та обману , памятаєш : НЕЗГАДУЙ ІМЕНІ ЙОГО ДАРЕМНО … БО НЕ ЗАЛИШИТЬ БЕЗ ПОКАРАННЯ ТОГО ХТО … Не переймайся та не бери так близько до серця , те що ти не байдужа і маєш свою думку це вже добре , я сам такий , давай краще приєднуйсь до нас, Україні потрібні радикали та хірургі по напрямку люстраційних оперувань, вже не забаром ми цю пухлину видалимо революційним мечем .

  • zemlak says:

    Не здивуюсь,коли побачу Журавського в обнімку з Всевишнім!!! Цей рік нас буде здивовувати і лякати!

Залишити коментар

Gallery
18 25 28 dsc_0195
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930