Якщо ваших дітей влітку не хочуть брати до дитсадочків – звертайтеся в Черняхівську селищну раду

У дитячих садочках райцентру вже відбулися випускні заходи. Черняхівські шестирічки готуються стати школярами перших класів. Та це додало неабияких проблем батькам. Багато з них (ті, котрі працюють і не мають «вільних» бабусь і дідусів, старших дітей) не знають, із ким залишити дітей у період літніх канікул. Вони скаржаться на те, що всі дитячі садочки Черняхова відмовляються продовжити перебування дітей випускних груп до вересня, посилаючись на те, що нібито селищна рада вводить режим економії у зв’язку із нестачею коштів на дошкільну освіту.
За словами головного бухгалтера Черняхівської селищної ради Г.М.Давидюк, такої проблеми взагалі не існує і жоден із дитсадків не має права відмовити батькам шестирічних дітей у перебуванні в дитячому садку. Середня завантаженість на одного вихователя в день не перевищує необхідні показники ( 12 дітей, при нормі – 15). Усі виплати із заробітної плати виплачуються працівникам ДНЗ вчасно та в повному обсязі.
Інша справа, що в літній період в дитячих садках проводяться ремонти, групи дітей зводять докупи. Але це не підстава не продовжувати перебування в садочках так званих «випускних» дітей. Місць у всіх садочках райцентру вистачає для всіх.
Якщо у вас виникла така проблема, звертайтеся в селищну раду.
Тетяна Тарнавська

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (3 голосів, середнє: 3,67 з 5)
Завантаження...

2 коментарі to “Якщо ваших дітей влітку не хочуть брати до дитсадочків – звертайтеся в Черняхівську селищну раду”

  • Donot says:

    Проблема існує, так як селишний голова економить кошти на всьому що можна, недоплачує працвникам з/п за перепрацювання, на обладнення в дитячі садки, на все те що повинно бути в садку, зате в Житомирі вистроює домівки, питається за яки кошти? з/п Бабицького офіційна на сьогоднішний день 1200грн. максимум, а домівка коштує в сотні раз дорожче, питьається звідки кошти? хабарі це зрозуміло, хочеш отримати земельну ділянку плати, не зважаючи на Закон України, що кожна людина має право на безкоштовну ділянку. Дуже хотілось щоб прокуратура і всі органи які відповідають за перевірку куди діваються кошти, і за які кошти купуються автомобілі і квартири, провірили інформацію, стосовно садочків і працівників які не отримують кошти.
    Хватить красти, зробіть щось для людей… а не плечима розмахувати немає коштів…

  • peterson says:

    Зарплата в Бабицького ніяк не 1200, мінімум до 5 тисяч. А ще ж на премії в кінці року треба…

Залишити коментар

Gallery
12 13  100_1528
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930