На Житомирщині виробництво молока дещо впало, а м’яса навпаки – зросло

У Житомирській області порівняно з минулим роком у липні виробництво молока впало, а м’яса навпаки – зросло. Такі дані наводить управління статистики. 

image

Так, за січень – липень вироблено 112 тис. 177 т молока рідкого обробеного, що на 2,8% менше ніж в попередньому році в аналогічний період. Вершкового масла вироблено 4339 т, що на 5,8% менше ніж у 2014 році в цей період.

М’яса ж великої рогатої худоби вироблено за цей період 2835 т, що на 11% більше ніж в попередньому році. М’яса свиней – 3998 т. Це на 120% більше ніж в аналогічний період 2014 року.

Ковбасні вироби склали 10231 т – на 40, 5% більше ніж у липні 2014 року.

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

Залишити коментар

Gallery
23 dsc09628-4 dsc_0867 dsc_0877
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031