Кубок з воркауту

13 жовтня у спортивному залі  Черняхівської гімназії відбувся перший районний турнір з воркауту на перехідний кубок Черняхівської районної громадської організації “Україна – це МИ”. Учасники турніру мали змогу показати свої вміння в командному, одиночному змаганні та фристайлі.

Під час урочистого відкриття голова ЧРГО “Україна – це МИ” Павло Дзюблик наголосив на тому, що цей турнір ввійде в історію району, оскільки до цього часу нічого подібного на території Черняхівщини не відбувалося. Слова щирої дяки він висловив всім небайдужим, хто підтримав ініціативу десятикласника Сергія Сича й без чиєї допомоги турнір не відбувся б. Серед них: директор Черняхівської гімназії М.А.Сироїд (надав приміщення для проведення змагань), вчителі П.С.Жуковський та С.М.Михальчук (суддівська команда турніру), а також тренер ДЮСШ  С.О.Дзюблик (організаційно-правове забезпечення).

В турнірі взяло участь чотири команди які виборювалди призові місця в таких видах як підтягування на турніку, віджимання на брусах та підйом-переворотом на перекладині.  Перші місце в командних змаганнях зайняли: Коцюба Олег, Крижанівський Валерій, Якубов Рустам. Друге:  Опанасюк Юрій, Паламарчук Вадим, Мішугіс Віталій.Третє: Васильченко Юрій, Щиглюк Сергій, Ясинський Віталій.

В одиночних змаганнях (вихід на дві, підняття прямих ніг до перекладини, капітанський підйом) перше місце зайняв: Паламарчук Вадим, друге – Опанасюк Юрій, третє – Якубов Рустам.

У змаганнях з фристайлу судді одноголосно віддали перевагу Якубову Рустаму.

Керівництво ЧРГО “Україна – це МИ” пообіцяли спорцменам посприяти вирішити питання щодо виділення приміщення для заняття воркаутом у зимовий період. А також провести наступні районні змагання після зимових канікул.

Прес-служба ЧРГО “Україна – це МИ”

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (4 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

6 коментарів to “Кубок з воркауту”

  • АРІЙ ЧИВЕШАЛАМ says:

    Уважаємі організатори сорєвнованій МИ … котри тоже українці як і всі люде покупляли собі інтернети , і вже поняли шо це ОГОГО яке достіженіє .Тілко шось не можем розобраця шоце за саіт такий , і за кого голосувать треба , бо всі брешуть собаки. Нє ви не думайте про нас погано , пробачте нас ми люди з села всю жизнь в полі провели , в колгоспі , а тут наш главний компьюторний начяльнік каже шо нова партія в Чєрнєхові є , як казав якісь великий Партія нового тіпа котрая піде другим путьом чим всі оті шо в бєлий дом попали на прошлих виборах в райсовєт , а тонас затурканих таких цего як всігда обцегокають і нацавокають тож за кого голосувать на самом дєлє бо ціх партій наплодилось уже стілько шо не знаєш . А шо таке вакаурт і фристайл , ми послєдній раз в Москві були в 80 году як передовики свого колхоспу 40-лет без урожая тоді тєлєвізори покупляли Весна 410 звуться ше тутиньки до цьої пори покацують показують А ЗА КОГО ГОЛУСУВАТЬ ЗА ВАС ?

  • кума із замостя says:

    Шановний ЧИВЕШАЛАМ? Ви щось не з тої опери???? Про що написано – діти замість того, що пити й курити по закутках, – спортом займаються, пропагують здоровий спосіб життя!!! Вони самі організовуються!!! Бо за виборами про них “трошечки” забули. А громадська організація просто підтримала.

  • Невірич says:

    Організація, примазалися до дітей і піаряться. Щось би путнє зробили.

  • АРІЙ ЧИВЕШАЛАМ says:

    Та я просто жорстким жартом зробив натяк про те що б розширяли обхвачення , може просто висловивсь фамільярно . Робота з молоддю це гарна корисна своєчасна та блага справа, подяка за це і підтримка . Най жадаю сам колись долучитись і читати молоді лекції з християнської етики .

  • Кривда says:

    Щоб такий бред сивої кобили писать потрібно багато християнської етики прочитать.

  • АРІЙ ЧИВЕШАЛАМ says:

    У відповідності до якого стилю української мови моють подаватись коментарі ? Відповіси будемо спілкуватись далі відносно “бреду сивої кобили” та шкільного курсу “Основ християнської єтики!, як ні – бувай здорова займайся спортом бігай до перемички готуючись брати участь в чергових змаганнях .

Залишити коментар

Gallery
1 2 19 dsc_0867
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930