Хочеш рибки з черняхівського ставка – їж магазинну

Хочеш просто відпочити з вудочкою, милуючись плесом того ж таки водного об’єкту? Обійдешся. Саме так вирішив орендар ставка, почуваючи себе повноправним господарем улюбленого місця риболовлі багатьох черняхівців і численних гостей містечка. Отримавши черняхівський ставок в оренду від місцевих меліораторів, утаємничений Нептун (якийсь приватний підприємець Васильєв, якого навіть не бачила “охорона”) запустив туди, як стверджують його представники, шість тонн малька (коропів, карасів, окунів і навіть тюльку) і почав забороняти ловити рибу. Відтоді ставок буквально патрулюють охоронці, активно розганяючи потенційних рибалок. Побачивши, що це не вдається, почав використовувати інші методи. У відведеному  для риболовлі місці охоронці кидали у воду вапно та хлорку в біленьких шкарпетках. Потім, надрукувавши на домашньому принтері, почали пропонувати рибалкам квитки на риболовлю по 75 гривень за один. Очевидно, орендар, вирішивши, що  і цього забагато, заборонив риболовлю взагалі.

Проте черняхівський рибалка вже не той. Не пасивний спостерігач, а поборник своїх прав: він і спеціальні об’єднання організовує (як-от «Сазан», наприклад), і з орендатором спілкуватися хоче… Тож у вівторок, 28 червня, біля п’ятдесяти рибалок цього товариства домовилися про зустріч із орендарем, як і належить, біля мосту через ставок. На зустріч прийшов представник орендаря. Основна думка його хазяїна, яку він озвучив, не була новою: рибу ловити не можна. На цю саму зустріч рибалки запросили й голову райдержадміністрації Сергія Поліщука та селищного голову Івана Бабицького. Адже саме вони (як представники місцевої влади) опікуються дотриманням чинного законодавства та захистом прав мешканців Черняхова. Але, напевно, в цей святковий день, у них були справи важливіші, тому жоден із них не з’явився.

Оскільки консенсусу не було досягнуто, рибалки вирішили звернутися до представника самоврядування – депутата обласної ради Павла Дзюблика. Чому орендар не дозволяє людям рибалити? Адже це їхнє право, напевно, було обумовлене в договорі. А якщо не було, то кому потрібен такий новоявлений господар ставка? Павло Володимирович пообіцяв черняхівцям розібратися. Тож вони з нетерпінням чекають на захист своїх прав, а отже, на повноцінний відпочинок на берегах рідного ставка.

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (2 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

1 коментар to “Хочеш рибки з черняхівського ставка – їж магазинну”

  • Василь says:

    Ви тільки писати вмєте гарно, а розібратися для чого кидають вапно не дано!!!! Вапно кидається щоб у риби не заводився водяний кліщ. Писаки хр…..

Залишити коментар

Gallery
6 29 100_1507 100_1528
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031