Випуск у 4 класі Новопільської загальноосвітньої школи

Випускний вечір у 4 класі — знаменна подія для молодших школярів. Діти стають дорослішими. Позаду залишаються початкова школа, перша вчителька, безтурботне дитинство. А попереду – вивчення нових предметів, знайомство з учителями та новими друзями .

Традицією останніх років є проведення випускного в дитячих садочках, початкових школах…

Новопільська  загальноосвітня школа не виняток. Цього року тут 17 випускників початкової школи.

          

У гарно прикрашеному залі зібралися батьки, бабусі, дідусі, аби всім разом привітати своїх уже дорослих дітей.

Чотири роки навчання в школі – це не так багато, але й не мало. За цей період діти  товаришують, діляться таємницями. Саме дитячій дружбі випускники присвятили пісню «Дружба». Далі вони декламували вірші про школу.

Дитинство – казкова пора. Як би не хотілось, але час не можна повернути назад . За  ці чотири роки діти подорослішали, змужніли, навчились багато чому цікавому й корисному. Протягом усього випускного вечора для усіх присутніх на великому екрані демонстрували слайд-шоу з  фото школярів, починаючи з 1 класу і до 4. З уст дітей прозвучала пісня про Україну.

Перша вчителька … Вона повинна бути ласкавою, ввічливою,  доброю. Саме такою є  Людмила Василівна Трохименко.

Вона, як мама, любить своїх учнів, переймається їхніми турботами. За чотири роки навчання  вклала в кожну дитину часточку себе, навчила розумного, доброго, вічного …Діти дуже полюбили її. Саме  першій вчительці випускники присвятили пісню.

Людмила Василівна в свою чергу побажала дітям, щоб ті гарно навчалися, слухали вчителів . Вона нагородила похвальними грамотами  всіх учнів. На згадку про роки навчання Людмила Трохименко кожному випускникові вручила дзвіночок.

    

За весь період навчання в молодших класах діти відвідували групу продовженого дня, вихователем  якої  є Тетяна Вознюк.

Вихованці Тетяни Миколаївни  беруть активну участь у позакласній та позашкільній роботі, є активними учасниками та переможцями  районних  та обласних конкурсів з образотворчого мистецтва. Тетяна Вознюк кращим учням вручила грамоти.

Вчителі  відіграють важливу роль в житті дітей. Та підтримка з боку батьків теж обов’язково потрібна. Людмила Василівна вручи батькам подяки за їхній вклад у виховання своїх дітей.

  

Випускники  ж на знак подяки своїм батькам подарували їм  вірші та  пісні Дуже чуттєвим був танець дітей із батьками.

  

Вручили подяки й кухарям, які всі ці чотири роки годували смачними сніданками й обідами діток.

  

Далі випускники танцювали вальс.

Від імені батьків першу вчительку і вихователя групи продовженого дня привітала мама випускника Тетяна Мельник . Вона подякувала педагогам  за те, що вчили  їхніх дітей, любили, як рідних, та вручила подарунки.

На завершення свята випускники виконали пісню «Музика рідного дому».

  

 

 

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки ніхто не голосував)
Завантаження...

Залишити коментар

Gallery
20 25 28 30
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031