Наш сайт не завдасть шкоди вашим комп’ютерам

Шановні відвідувачі сайту «Моя Черняхівщина», віднедавна дехто з вас, заходячи на сайт, бачить на екранах моніторів заставку: «Посещение этой страницы может представлять опасность». Страница была замечена в распространении вредоносного программного обеспечения».
Хочемо вас запевнити, що наш сайт не завдасть шкоди вашим комп’ютерам – можете сміливо читати матеріали, розміщені на ньому і писати коментарі до них, а також надсилати фотографії на конкурс. Просимо розповісти про це вашим друзям, які не наважуються зайти на сайт.
Сміливо натискайте на «проигнорировать это предупреждение» і заходьте на сайт «Моя Черняхівщина».
Технічні служби зараз з’ясовують причини появи вищевказаної таблиці, у тому числі перевіряють навмисні наміри недоброзичливців заблокувати роботу незалежного сайту.

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (2 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

8 коментарів to “Наш сайт не завдасть шкоди вашим комп’ютерам”

  • Павка Корчагін says:

    Ой, та кому потрібен Ваш сайт. Прямтаки-навмисне. Не підностеся вище неба.

  • Golos narody says:

    Думаємо, що потрібен, наприклад, Вам, Павко. Ви ж нас читаєте і навіть коментуєте іноді. Ви часом не Павка Морозов?

  • Павка Корчагін says:

    Дуже смішно. Ха-ха-ха

  • Іра says:

    А в мене це повідомлення, що сайт небезпечний, уже перестало з”являтися.

  • Волю Україні says:

    Незалежність засобів масової інформації це річ досить відносна.На мою думку її просто не існує,так як не існує,зокрема в нашій країні,дієвої опозиції.Все це фікція.Як вся наша ненависна політика,яка не має апсолютно ніякого відношення до людей(народу),тим більше до його благополуччя.Влада і опозиція це як шахові фігури одного кольору-просто,іноді, раз на чотири роки відбувається рокировка…(Рахуйте це думки вголос відносно останнього абзацу)Стосовно сайту загалом:цікаво та корисно знати інформацію(хоча іноді однобічно)про рідний край ,хто хоче,той заходить та буде заходити не дивлячись на різні дурниці-заставки та інше.

  • natalja says:

    Я не проживаю на Черняхівщині, проте часто читаю новини на Вашому сайті.Хочу подякувати журналістам незалежного сайту за сміливість, актуальність. В нас, приміром, читати нема що, хіба що “хвалебні оди дорогим керманичам району” та про те, як вони хлібом-сіллю зустрічають майбутніх кандидатів в депутати ВР від партії Регіонів.До речі, в мене також стоїть заставка, що даний сайт страшенно небезпечний! Й справді, небезпечний, правда, для “керуючих та правлячих”!

  • Павка Корчагін says:

    Дуже цікавий сайт, особливо передрук з інших видань.

    • Golos narody says:

      Передрук з великих інтернет-ресурсів України ми, шановний Павлику Морозов, здійснюємо для таких, як Ви, – котрі не мають часу читати, наприклад, “Українську правду”, бо зависають у нас на сайті. Спасибі, що Ви так цікавитеся нашим сайтом.

Залишити коментар

Gallery
dsc083613 30 31 32
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930