18 лютого нардеп Павло Дзюблик працював у Радомишльскому районі

Завершив спілкування з громадянами в межах особистого прийому.

Серед болючих питань, які  були озвучені :
матеріальна допомога, екологічні питання, оснащення дошкільних та шкільних закладів освіти, закладів культури, судові спори та інші.
Над питаннями, що потребують додаткового вивчення нардеп працюватиме спільно з юристом.

Зустрівся нардеп з колективом Радомишльського районного військового комісаріату.
Обговорили нагальні питання та потреби.
Павло Дзюблик вже озвучив неодноразово, що звертатиметься до Міністра оборони України з приводу ремонту їх адмінбудівель, технічного оснащення.
Планує включати ті з них, що потребують, у держпрограму.

Зустрівся з колективом Радомишльської гімназії – тепер ОЗНЗ Radomyshl Gymnas.
Відчуття, що знайомі сто років!
Обмін позитивною енергією відбувся 100%!

Поспілкувалися про законотворчу і господарську роботу в окрузі в цілому і районі зокрема. Так, народний детутат – законотворець, але як же без мультимедійного та комп’ютерного обладнання, звукової техніки, спортивного інвентарю, дитячих майданчиків, термосанації приміщень соцсфери, медичного обладнання та іншого? Потреба є колосальна, тож він не може не працювати і у напрямку забезпечення усім цим людей, які повірили в нього. Використовує усі можливості, аби залучити кошти держбюджету, програм та фондів у свій виборчий округ.
Прозвітував про досягнення, спільно обговорили минулі і майбутні проекти, обмінялися баченням. На часі новий екологічний проект, який стартує зовсім скоро, тож раджуся з педагогами.

Для гімназії теж є здобутки – закупили музичну апаратуру, а також спортивне обладнання як для опорного закладу, так і його філій. Весною воно буде встановлено.

Нардеп еально, відчуває тут свою підтримку.
Разом ми сила!

Відбулася зустріч нардепа Павла Дзюблика з колективом ЗОШ 3 . В ході зустрічі присутні почули звіт про роботу, основні проекти, які розпочато,, плануються, та перспективні плани щодо проектів, направлених на розвиток Радомишльського району і можливої участі як кожного дорослого, так і школярів.

 

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки ніхто не голосував)
Завантаження...

Залишити коментар

Gallery
13 14 27 20111012-dsc_2805-edit
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031