Кондитерська фабрика “Руден” запустила лінію з виробництва цукерок

Про це повідомляє Житомир.info – http://www.zhitomir.info/news_118350.html.
Нова лінія дозволить кондитерській фабриці виробляти близько 10 тонн продукції на добу.
Частина нової лінії була куплена на фабриках Росії і України, які збанкрутіли.
До установки нової лінії фабрика виробляла два види цукерок:” Пташине молоко “і” Чорнослив “, з лютого почнеться виробництво чотирьох нових видів цукерок. На повну потужність виробництва лінія вийде з наступного місяця.
Кондитерські вироби “Руден” продаються в 20 торгових точках області. Також продукція розповсюджується в Києві, Київській області, Одеській, Львівській, Миколаївській, Херсонській, Закарпатській областях.
“Продукція” Руден “виробляється тільки з натуральної та якісної сировини. «Наше завдання – постачати завжди якісні та свіжі вироби. За рахунок збільшення потужності виробництва фабрика планує реалізовувати продукцію і в східних областях України», – каже керівник підприємства Андрій Руденький.

ruden_linija_01

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (4 голосів, середнє: 3,50 з 5)
Завантаження...

28 коментарів to “Кондитерська фабрика “Руден” запустила лінію з виробництва цукерок”

  • Віктор says:

    Цікаво було б довідатися історію крадіжки у громади Черняхова хлібозаводу. Раби, сосіть цукерки,замішані на крадіжках, пограбуваннях, крові

  • Михайло says:

    А у Котенка як завжди жаба давить. Маючи дві охоронні фірми ПП БЕЗПЕКА та ПП ЛАНА не може дати їм раду.Банкроти. Фахівець осуджувати інших. Не суди Вітя та судим не будиш.

  • Виктория says:

    Кожну неділю їздимо через Черняхів до батьків в село. Заходимо у фірмовий магазин. Є що вибрати. Дуже смачні лакомка, святкове,дамська вечірка. Молодці, так тримати.

  • Роман says:

    Я сладкоєжка. Толк в солодощах знаю. Постійно купую Руденівську продукцію, тому що вона без ароматизаторів та хімії. Надіюсь, що і цукерки будуть такої якості.

  • Davos5 says:

    Кожну неділю їздимо через Черняхів у село до батьків, та заходимо до фірмового магазину, що при дорозі. Продукція смачна та і є що вибрать.Особєнно вкусні клєри лакомка, святкове та дамська вечірка.

  • Іван Дмитрович says:

    Вітя, історію можеш довідатися у самих власників кондитеркі. Вони люди прості, думаю любязно розкажуть. Нащо бігати вокруг да около. Свій все таки виробник, щось будує, відкриває, дає робочі місця, що тут поганого. А раби… це вже ти занадто.Всі ми працюємо.

  • Апрелька says:

    Дуже смачне печиво. І я вважаю, що вони молодці. Адже не дали занепастити завод, так, як у нас занепастили Консервний завод, студенчиська столова. І ще багато чого.

  • тітка зоряна says:

    Боже! Люди!Відірвать би цьому “журналісту” Віктору Котенко та його таким самим друзям язики , щоб не мололи дурної неправди та руки щоб її не писали. Ви що думаєте що вам це все не повернеться? Ото правду люди кажуть,що грошей хотів.Залиш гарних людей у спокої. Цеж придумати требо про крадіжку, кров,пограбування.Рабами назвати. Тобіж лікуватися потрібно. Вибачте що не так . перший раз пишу.

    • mamka says:

      Точно – вдірвати яйця, руки, ноги. І взагалі повбивати всіх журналюг. А ще краще – переїхати їх джипами, щоб негавкали – сабаки. Таких гарних людей обгавкують! Ну подумаєш – задушили гарні люди других людей машинами. Мєлочі жизні…

      • Гапка Иванова says:

        Черняхівські районні депутати – Це чудо, як дешево продались за нещасну коробку печені “Руден”, а Черняхівська міліція – це гниль !!!
        Царство небесне покійному Івану, у його сім”ї не було і дітей нема, крім старенької матері і двох сестер з порядними сім”ями, якім брудні гроші Руденьких не треба , бо на їх чужа кров !!!
        Вину доказувать не треба, неї бачили живі люди і ГОСПОДЬ БОГ!
        За гріхи , хто це скоїв – прийдеться відповідать дітям внукам, правнукам…
        Задумайся вбивця , що ти наробив, тебе проклінає всей світ, адже на цьому місці могла оказатися будь-яка людина а пострадав безневиний ІВАН, отож вдкуплюйся вбивця і це ще не кінець!

  • Азгор says:

    Про ” історію крадіжки” розберуться інші органи, або зараз або потім, всьому свій час. А Ви особисто в Черняхові що відродили,скільки підприемств підняли з руїн, скільки створили робочих місць, скільком людям дали зарплату дали,чим рейтинг Черняхова Ви особисто підняли хочаб в тих регіонах де реалізуеться продукція “Руден” ???.

    • Рогза says:

      Ми знаємо, як у нас у таких випадках “розбираються інші органи”. Даєш їм бабло – і ти невинуватий. Це навіть дітям відомо. Це по-перше. А по-друге, на світі існують різні професії: вчителі, лікарі, пожежні, поштарі. Вони хіба повинні відроджувати підприємства з руїн? Багато з них працюють на своїх місцях відмінно, не думаючи про різні там рейтинги, тим більше, що часто ці рейтинги малюються “з голови” – папір усе витримає.І, по-третє, не варто ідеалізувати Руденького: у нього і значна частина людей працює в “тіні”, і зарплати аж надто малі і не відповідають тій каторжній праці, і продукція не така вже й натуральна: багато коржиків не черствіють роками (чого б це раптом?) Але справа в іншому: не можна вбивати людей навіть ідеальним громадянам, бо лише Бог дає життя і забирає його. А якщо ти це зробив навіть не навмисно, то все одно треба було стати і викликати швидку. А вже потім домовлятися з ментами і купувати собі довідку, що ти тверезий. Усе б вийшло. І всі були б живі. А тепер – моральні страждання до кінця життя (це я про вбивцю).І ще одне: про моральне обличчя вбитого: мовляв, пив горілку, то й не жалко. Це як з Оксаною Макар: повія – то й спалити на вогнищі можна, попередньо згвалтувавши? Майте совість – це все відбувається в житті, а не в кіно. Трупи не оживають! І жодний лепет про здобутки передових підприємців не виправдає їхніх смертних гріхів.

  • ГЕОРГ РЮРИК ЧИВЕШАЛАМ says:

    Людське життя дорожче будь-якого капіталу , якості товару та кількості продукції. Ми зобов*язанні цінувати не тільки своє життя , а й життя своїх ближніх.Бо ми лише в цьому світі розділені на сильних та слабких , капіталістів та жебраків. Але чи можна купити Бога , один єврей спробував вирішити це питання – не вийшло. Не вийде, всі будемо відповідати , не залежно від свого, положення маси накопичень та розмірів прибутку. Отже життя людини дороге й безцінне , капітал і приватна власність , як зазначав класик політичної економії, в той чи іншій мірі, як не крути все одно – крадіжка.

  • Азгор says:

    Тут про одне, а Вони знову “за рибу,гроші”.

  • Игор says:

    У теперішній час бізнес процвітае у наближенних до влади, Руденький і багато таких як він не виняток якщо хоршо покопати то стане ясно як зяввилися у них заводи пароаходи і тому подібне адже перад розпадом СССР заводи були всі державні і працювали на державу і громадян, а не так як зараз держава ігромадяни працюють на купку олігархів які продовжують грабувати …

  • тітка зоряна says:

    Не розумію кого грабувати???

  • зоряна says:

    Хтось має, та точить зуб на Руденького? Це вже зрозуміло! Такі “гарні” заказні статті пише, слова “правельні” доберає. Думаєте що всі дурні і не розуміють. ВОНА була за кермом СВОЄЇ автівки, а не джипа. Але комусь дуже хочеться щоб Він. Людина працює, робить добро.А вам би все в багнюку. Правельно пишуть вам, а що зробили ви окрім “іміджу” для себе? Впевнена що нічого!

    • Гапка Иванова says:

      А чого порядна людина підставляє свою дружину в кримінал , адже вона народила йому троє діток !!!

  • Азгор says:

    Не треба всіх міряти під одну лінійку, коли завод стояв розкрадений всі були обурені таким станом речей, але діло далі обурення нейшло, з’явилась людина, вклала гроші,вдновила,налагодила,створила робочі місця, дала хоча і мінімальну але зарплату (судячи з попередніх коментарів- без зарплати краще),пішла продукція яка користується попитом, але, як в анекдоті існує в природі наш черняхівський звір “Жаба”- яка душить.Балачки балакати всі мастаки, а от ділом довести… тиша.

  • Азгор says:

    Зустрічне питання ,а Ви чому?
    Якщо Ви шановна пані, володієте такою достовірною інформацією, і вказуєте конкретну сумму то чому Ви мовчали раніше, чому не сказали хто конкретно, коли і як оцінював залишки заводу, його балансову вартість, ступінь знощеності залишків обладнання , борги і хто конкретно продав, і т.д.,… чи знову чутки? А чому я не купив, тому,що кожен повинен займатися своєю справою яка внього виходить найкраще,”лікувати зуби- стоматолог, лагодити автомобілі-автомайстер” коли навпаки то це вже що найменше смішно, інколи страшно. І коли ми спочатку почнемо відповідати кожен за себе конкретно, а не говорити ” а той, а тому, а утого” тоді і буде порядок. А на рахунок того хто був за кемом і хто кого підставляє я нічого сказати неможу, сказавби якщо бачивби на свї власн очі, а слухати та розповсюджувати повідомлення ” міжогороднього радіо- яке транслюється між городами сусідів” щонайменше некрасиво та й засуджувати,вішати “ярлики” ніякого морального права не маю.

  • зоряна says:

    Гапка іванова, ви хвора і страшна людина. Ви праві ,ГОСПОДЬ БОГ все бачить. І вас .БАЧИТЬ.І чує. Вам дуже хочеться щоб це було саме так як ви розповідаєте але нащастя це не так. ВИ розумієте що не заробите на цій справі і вам нічого не залишається як казати , що всіх купили.Вас ввів в оману тупий журналіст(мабуть ваш родич) якщо не покрові то по розуму точно.

  • Надія says:

    Добрий день. Вчора купили в кіоску «Руден» смт. Черняхів дві упаковки печива «Палєшко» і «Рогалики з повидлом». В одній печенці була стара частина мотузки. Виявляти таке в порожнині рота не дуже приємно, але подумала, що це випадковість. Згодом скуштувавши ще одне печеня я витянула із ротової порожнини шмат металевого дроту з гострими кінцями.
    Питання: Що мені роботи із рештою печива?! Чи можна це давати моїм дітям. Які були б наслідки як би я проковтнула цей загострений із обох сторін дротик?!!!!!
    Фото можу додати!

  • Сергій says:

    Де можна купити продукцію в інтернет магазині????Дякую.

Залишити коментар

Gallery
22 33 img_6080 100_1565
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031