Правозахисник Віктор Котенко знову веде розмову про черняхівську міліцію

На сайтах правозахисного центру «Свобода» та «ЖИТОМИР.іnfo» сотні читачів (як зазначає статистика відвідування цих електронних ЗМІ) прочитали, а тисячі ще прочитають (з огляду на недавнє розміщення) чергові матеріали правозахисника Віктора Котенка про черняхівську міліцію.
Свіжа розповідь містить, зокрема, діалог із черняхівцем Анатолієм Конопацьким, котрий, за його ж словами, нелегально працює кочегаром у районному відділі міліції. Він зазначає, що разом із напарником за своє кочегарування вони отримували 400 грн на місяць на двох. Якихось особливих претензій Анатолій Конопацький начебто до міліціянтів і не має, адже вдома у нього відсутні дрова, ночувати там холодно та й споживали вони разом із напарником арештантську їжу.
Кочегар зазначає, що котельня не стоїть на балансі міліції і тому міліціянти платять йому з напарником зарплатню із власної кишені.
Анатолій стверджує, що працює старанно і з гордістю каже, що із самого ранку вже натопив, щоби людям було тепло….
Сьогодні ж на обох вищезазначених сайтах було додано ще одне відіо: жителька Черняхова пенсіонерка Галина Володимирівна Кондрацька розповідає, що після виходу в світ інтерв’ю з кочегаром Конопацьким він був жорстоко побитий за свій «теледебют» заступником начальника міліції і черговим по відділу, а перед тим накачаний ними ж алкоголем.

Жінка каже, що після побиття, незважаючи ні на що, міліціянти розбудили Конопацького вранці і сказали, щоб він починав топити, бо холодно. Наказали йому мовчати, інакше, за словами кочегара, «вб’ють, вивезуть і закопають».
Сам Анатолій Конопацький інтерв’ю цього разу вже не давав.
Критичні матеріали правозахисника Віктора Котенка про черняхівську міліцію гуляють інтернетом уже давно. Але жителі Черняхівського району і досі не дочекалися з уст керівників району жодного коментаря з цього приводу ні в усній формі, ні на сторінках районної газети, ні на офіційному сайті райдержадміністрації (до речі, останні новини на ньому були додані ще аж у липні). Може, правозахисник не має рації? А може, у нас справді «бєспрєдєл»?

Кочегар Анатолій Конопацький, мабуть, уже нікому не даватиме інтерв'ю.

 

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (2 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

4 коментарі to “Правозахисник Віктор Котенко знову веде розмову про черняхівську міліцію”

  • Галич says:

    Боюсь, що пенсіонерка Кондрацька теж уже нікому не дасть інтервю.

  • Невірич says:

    Прикольно! Боротьба за легалізацію робочих місць. А приватника вже б “натянули” по саме годі. І це в структурі яка повинна охороняти “Закон”.
    Невже на утримання міліції держава не виділяє кошти?

  • peterson says:

    У цьому році черняхівська міліція стала “зіркою” і телебачення, і інтернету. А районне начальство чомусь!!! ніяк на це не реагує. Мовчить і районна преса. Що, ця проблема нас аж ніяк не зачіпає. В якій державі живемо!!???

  • Comandantе says:

    По правді кажучи двуяке відношення до цього всього.Бандюки і мєнтовскій бєспрєдєл,то все зрозуміло…А з другого боку,замерз би вже нахрен деоь в зимку,цей п’янчужка-бомжик

Залишити коментар

Gallery
23 dsc09628-4 dsc_0867 dsc_0877
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031