Азаров висловлює подяку відомому шахісту Миколі Кондратюку, незважаючи на те, що наш земляк із Плехова, на жаль, давно вже помер

Уже минуло понад 10 років, як відійшов у вічність наш славний земляк – шаховий композитор, міжнародний майстер, бронзовий призер чемпіонату світу з шахової композиції Миколи Арсентійовича Кондратюк. Цьогоріч у Черняхові відбувся 10-й ювілейний обласний Меморіал із шахів, присвячений його пам’яті.
Незважаючи ні на що, наш Прем’єр-міністр Микола Азаров у своєму листі “висловлює подяку багаторазовому чемпіону України, СРСР, призеру світових чемпіонатів із розв’язування шахових комбінацій М. А. Кондратюку”. Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації на офіційному веб-сайті облдержадміністрації у рубриці “Новини”. А все тому, що “Незабаром громади селища Головине та сіл Дівочки і Плехів, що у Черняхівському районі, відзначатимуть день своїх населених пунктів. Так, на початку липня селищу Головине виповниться 118 років із дня заснування, село Дівочки святкуватиме 388 років від дня заснування, а жителі села Плехів святкуватимуть 376-ту річницю існування свого населеного пункту”. Як відомо, світлої пам’яті Микола Кондратюк народився саме в Плехові.
«Ваші серця переповнює радість і гордість за селище та села, які стали затишною домівкою та поєднали в одну велику родину всіх односельчан, – йдеться у привітанні Азарова. – Сьогодні, як і колись, рідне село є джерелом невичерпної енергії творення і добра, які наповнюють ваші серця гордістю за свою малу Батьківщину, де ви живете, навчаєтеся, працюєте.


1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки ніхто не голосував)
Завантаження...

4 коментарі to “Азаров висловлює подяку відомому шахісту Миколі Кондратюку, незважаючи на те, що наш земляк із Плехова, на жаль, давно вже помер”

  • СВОБОДА says:

    Це означає що відбувся повний реверс та відкат на 10 років назад тобто в стан 2002 р в період пешого нашестя монголо-донєцкой орди , доречі зі сходу ніколи нічого доброго не приходило не приходить і не прийде , це вже історична закономірність та факт цивілізаційної еволюції .

  • peterson says:

    Цікаво, з якого переляку Азаров раптом вирішив привітати черняхівські села з такими рядовими ювілеями. Перегрівся на сонці, чи що? Можливо, хоче в Плехові собі дачку прикупити, там хат порожніх вистачає… Дивує і “обізнаність” спеціалістів облдержадміністрації. Азаров відомих черняхівців не знає, так як за його ж словами в інтервю одному з російських телеканалів, рахує в душі себе росіянином, яких в Україні аж… 20 мільйонів, а в ОДА могли б і перепровірити інформацію…

  • Порядок! says:

    Скильки зараз ходить ще живих таких Кондратюкив,Кличкив,Шевченкив…и ще маса цикавих людей,таланти котрих нихто не видкривае..((

Залишити коментар

Gallery
3 26 29 34
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031