Акція „Зігрій солдата на передовій” продовжується

Боже мій єдиний,

молюсь за родину,

за Черняхів рідний

до Тебе молюся

за мою країну, Рідну Україну!

         Україна все ще в небезпеці, а  її мужі-сини – наші воїни, захисники потребують нашої підтримки, як моральної, так і матеріальної. Саме тому гасло „Все для фронту, все для перемоги” останнім часом набуло надзвичайно важливого значення.

         Волонтерів спонукає до подальшої боротьби довіра наших земляків. Війна показала, хто ким є, оголила душі. Ми навіть і не здогадувалися, наскільки можемо бути милосердними. Адже наша ненька – Україна зараз у великій біді і їй потрібно допомагати, хто чим зможе. Наша допомога додає бійцям нових сил, лікує обпечені війною душі героїв на передовій.
         Надворі справжня осінь. У польових умовах холодні ночі не на користь здоров’ю солдат, які ще не забезпечені зимовим одягом. Вони розповіли нам, що їм бракує теплих речей, спальників, шкарпеток. Тож було оголошено про акцію „Зігрій солдата на передвій”. Оголошення було передано по всіх організаціях району, сільським та селищним радам та школам. 
         У кожного з нас є зайві речі, одяг, який нам вже не потрібен. І саме солдатам він може стати у нагоді, і, можливо, саме завдяки вашій теплій куртці чи кофтині вони перестануть мерзнути та хворіти.
         Хочемо висловити щирі слова подяки за надані теплі головні убори, светри, ковдри, шкарпетки, абсолютно всім мешканцям нашого району.
         Велике спасибі Черняхівській райдержадміністрації та Черняхівській гімназії, які найпершими відгукнулася і зібрали теплі речі, а школярі написали такі проникливі листи-звернення та намалювали дуже гарні, патріотичні малюнки до наших захисників.
         Долучилися до акції і колективи райдержадміністрації, шкіл, дошкільних навчальних закладів.
         Як завжди співпрацюють із волонтерами ТОВ „Аленруд”, підприємець Юрій Мельничук (магазин „Руден”).
Також  дякуємо Лідії  Воковій та всім її колегам, які разом організували збір речей та продуктів для 50 – ї механізованої бригади.
         Наші з вами передачі – вони особливі для бійців, адже вони приходять до них з дому, звідти, де їх люблять та де на них чекають.
         У кожного з нас своя лінія фронту, але нашим солдатам ми завжди кажемо: „Ми з вами! Ми ніколи вас не покинемо! Ми молимося за вам і просимо лиш одного – повертайтеся додому живими та здоровими!”.
         Сподіваємось, що наші передачі допоможуть солдатам бути сильнішими, нададуть їм віри на надії в те, що все буде добре на нашій землі, і зовсім скоро. Віримо у вас, наші захисники, віримо у перемогу, віримо в Україну!

DSC06398

DSC06401

DSC06402

DSC06405

DSC06406

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (2 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

Залишити коментар

Gallery
4 16  p1000148
Липень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031