Василь Главацький повернувся з «гарячого» Сходу

Василь Главацький ще з раннього дитинства мріяв бути міліціонером. Вроджене відчуття справедливості, чесності і принциповості притягувало його до професії, яка має захищати законність і правопорядок. Ця мрія не полишала його, коли навчався в Житомирському автодорожному коледжі. А вже на службі в ЗСУ Василь твердо вирішив працювати в органах внутрішніх справ. Що й зробив після армії. З березня 2004 року Василь Анатолійович обіймав різні посади молодшого та середнього начальницького складу в міліції, а з жовтня минулого року працює помічником начальника Черняхівського РВ УМВС з кадрового забезпечення. Та в кадровій роботі ще з 2007 року – був старшим інспектором з професійної підготовки Корольовського РВ УМВС м.Житомира.Сьогодні в райвідділі повністю укомплектовано штат співробітників – працює 52 працівника. Роботи в кадровика вистачає, і спектр її дуже різноманітний. Від добору кандидатів для проходження служби в органах, навчання у ВНЗ системи МВС – до профілактичних заходів, направлених на дотримання особовим складом райвідділу трудової дисципліни, законності, унеможливлення корупційних діянь. В обов’язках помічника начальника з кадрового забезпечення і проведення ряду заходів з підвищення рівня професійної та фізичної підготовки співробітників райвідділу міліції. А ще щоденна рутинна робота з документами, заявами тощо.
Ми зустрілися з Василем Главацьким після повернення зі сходу України. У складі добровольчого батальйону УМВС в Житомирській області він протягом місяця – з 24 червня по 24 липня – перебував у зоні АТО, а саме – в містечку Сватове Луганської області. А 25 липня усі двісті правоохоронців Житомирщини цілими і неушкодженими повернулися додому. Завдання, які ставилися перед міліцією, не виходили за рамки її компетенції: охорона громадського порядку в місцях дислокації наших військ, чергування на блок-постах, перевірка автотранспорту тощо. Зі слів Василя Анатолійовича настрої жителів Донбасу по відношенню до працівників міліції Житомирщини були позитивними. Хоча за словами його колег, що побували в зоні АТО перед цим, спочатку місцеве населення ставилося до них насторожено, якщо не сказати, вороже. Та згодом житомирські працівники міліції – мужні, сильні духом і морально стійкі бійці, справжні українські патріоти і достойні високого звання правоохоронця, – змогли власним прикладом і поведінкою продемонструвати, що вони стоять на захисті мирного населення Донбасу, правопорядку в регіоні. Своїм сумлінним ставленням до службового обов’язку здобули високих оцінок житомиряни й від керівництва ГУМВС у Луганській області і схвальні відгуки від місцевого населення.
– Нам даликілька днів відпочинку, і уже з цього тижня кожен із насприступив до виконання своїх службових обов’язків, – розповідає Василь Гловацький. – У мене, наприклад, накопилося чимало справ. Тому працювати доведеться вдвічі ефективніше.
На запитання про хобі й уподобання у вільний від роботи час відповів просто: «А його практично немає, вільного часу. Коли й трапляється, то присвячую його родині, синові Павлу, якому 9 років. Люблю, мабуть як і всі чоловіки, порибалити, пограти у футбол».
На цьому тижні, 29 липня кадровики органів МВС відзначали своє професійне свято. Хочеться побажати В.А.Гловацькому так тримати і в подальшому. Залишатися таким же активним, дієвим, відповідальним і патріотичним співробітником Черняхівського райвідділу, на якого рівнятимуться інші колеги. Добра, здоров’я, професійних і життєвих успіхів!

Тетяна Тарнавська

nneYxeeFm_I

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

Залишити коментар

Gallery
1 27 100_1508 100_1617
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930