Влада й молодь на шляху співпраці

Не так часто влада кликала громадських лідерів, а тим більше молодих, для розмови за круглим столом. Але починати колись треба було. Нагода трапилася напередодні Дня Конституції України та Дня молоді.
У залі відділу освіти райдержадміністрації зібралися керівники району й селища, представники місцевих молодіжних рухів, переможці обласних олімпіад і конкурсів, представники установ, які працюють із молоддю.
Про перші кроки нової влади, її досягнення й перспективи розповів юнакам та дівчатам голова райдержадміністрації Павло Дзюблик. Про майбутню реформу місцевого самоврядування як необхідну передумову громадянського суспільства вів мову голова районної ради Володимир Троценко. Із роботою Черняхівської селищної ради ознайомила молодь її секретар Вікторія Євпак, закликавши до співпраці.
Схвально відгукнувся про роботу молодіжних активістів начальник районного управління юстиції Микола Сахненко, котрий до того ж проінформував загал про зміни, які мають статися в Основному Законі України. Про духовну складову національної єдності вів мову Архієпископ Житомирський і Поліський Володимир, нагадавши юним, що крім усіх інших, у першу чергу є Закон Божий.
Улюбленець молоді Юрій Хробуст, студент Київського національного
університету театру, кіно і телебачення ім.І.Карпенка-Карого, зазначив, що і старше покоління повинно бути так само суспільно активним, як і молодь.
Студент Національного університету «Одеська юридична академія», член
«Просвіти» ім. Т.Шевченка Владислав Мирончук розповів усім, яким же повинно бути громадянське суспільство з точки зору правника.
Голова «Черняхівського молодіжного руху», вчитель Черняхівської ЗОШ I-III ступенів Андрій Кос разом з іншими активістами розповів присутнім про здобутки молодіжної спільноти. Не обійшлося й без критики влади. Але подібні круглі столи для того й відбуваються, щоб краще порозумітися й налагодити співпрацю. Адже мета у всіх одна – процвітаюча Україна.
Переможці обласних предметних олімпіад та конкурсів, молодіжні активісти були нагороджені подяками райдержадміністрації та районної ради і невеличкими подарунками.
Модератором заходу була радник голови райдержадміністрації Наталя Ковшевна.

DSC04644DSC_0315DSC_0304DSC_0311

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (3 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

3 коментарі to “Влада й молодь на шляху співпраці”

Залишити коментар

Gallery
1 21 35 dsc_0867
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031