Голову Черняхівської райдержадміністрації на одному з житомирських сайтів названо народним артистом Черняхівського району

Голові Черняхівської райдержадміністрації Сергію Поліщуку загрожує кримінальна відповідальність за перешкоджання народним депутатам України Миколі Рудченку і Оксані Білозір у їхній роботі. Про це написали сьогодні на сайті “Житомир.info” – http://www.zhitomir.info/news_111754.html .
Ось до чого може привести “палка прихильність” керівництва району до провладного кандидата.
Хоча Сергію Петровичу Поліщуку не варто сумувати: кажуть, через неадекватну поведінку того дня голову райдержадміністрації вже стали називати народним артистом Черняхівського району.

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

17 коментарів to “Голову Черняхівської райдержадміністрації на одному з житомирських сайтів названо народним артистом Черняхівського району”

  • БАНДЕРІВЕЦЬ says:

    ” Я поспішаю пожартувати над всім інакше мені доведеться плакати”- Жак Бамарше. Мені здається Сергій Петрович вчиться в цього французького класика гумору та сатири. Одначе ситуація незабаром може скластись так , що сміятись та плакати доведеться на кутні притім з самого себе .Я би порадив йому змінювати роль оскільки остання йому ближча по здібностях , оскільки як лідера його вже ні хто не сприймає , а на ньому всетаки лежить відповідальність – сприяння приходу до влади цього режиму на чолі з діючим президентом , то може він вирішив на дурку зіграти може бодай визнають неосудним.

    • Герасим says:

      А мені здається, що він щирий у своєму безумстві. Ніякої гри. Він такий і є. Вони всі такими є – по всій вертикалі.Разом із своїм кандидатом у депутати, який ніколи не дивиться людям в очі коли виступає перед ними.

  • БАНДЕРІВЕЦЬ says:

    Незабаром дебютує нове Регіонал-капітал-шоу Черняхівщини “ПОЛЕ ЧУДЕС в країні де життя покращується що секунди” . Представляємо землякам нового автора ідеї і проекту, відомого в нашій країні мага та чарівника, талановитого ведучого , народного пародиста і коміка України, Франції , Черняхова та Клітищ , заслуженого артиста міжнародного жанру , улюбленця публіки , лоуреата багатьох міжнародних премій , гремів , грандів в області імпровізації Поля Сержа Петерчука . Презентація відбудеться навколо та в середині Черняхівського майдан-фантану час читайте в оголошеннях , що будуть розклеєнні на всіх дошках об*яв. Отримуйте вільний та безкоштовний прихід позитивних емоцій заряд котрих вже третій рік поспіль передає Черняхівським шанувальникам гумору та комедії наш улюблний Поль Серж Петерчук .

  • БАНДЕРІВЕЦЬ says:

    Він такий є ,а якщо бути точнішим він таким і був. За нього потрібно молитись , та не судити , на його грішну душу тисне величезне навантаження шквалу негативної енергетики в просторовому та часовому словесно-звуковому імпулсі(прокльони , осуди,скарги) котрі згубно відбиваються на поведінці та стані психики , але він сам обрав це для себе, і продовжує , знаходитись там куди вліз по своїй вині , а тепер вирватись з відти може й хоче та гріхи не пускають – політично-субординаційний ад. Так починається зворотня дія карми за всі минулі неправильні вчинки та мотиви серця. Він знає куди йому треба звернутись до Того Хто Його безумовно любить , та віддав Своє життя на хресті. Вихід є…

  • peterson says:

    Вихід є! І скоро Сергій Петрович змінить костюм на свої улюблені кирзові чоботи, спогадами про які він так хизується в райдержадміністрації….

  • Порядок! says:

    ..на помилках людина стає досвідченою.Здаватися не потрібно Сергій Петрович.

  • БАНДЕРІВЕЦЬ says:

    Так що виходить в нас як при сссср доводять людину до 80-річного склярозу та маразму і вона помирає за трибуною 26 з*їзду чи в сєкретарському архівному приміщені інстітуту марксізму-лєнінізму так і не зрозумів , що таке комунізм , партія ,секс і практичний досвід кадрової керівної роботи. Мабуть краще чим швидше влаштуватись на посаду головного клоуна районного будинку культури і почати зосвоювати досвід за покликанням , наприклад Черновецький це вчасно зрозумів .

  • БАНДЕРІВЕЦЬ says:

    Так що виходить в нас як при сссср доводять людину до 80-річного склярозу та маразму і вона помирає за трибуною 26 з*їзду чи в сєкретарському архівному приміщені інстітуту марксізму-лєнінізму при цК кпСС так і не зрозумів , що таке комунізм , партія ,секс і практичний досвід кадрової керівної роботи. Мабуть краще чим швидше влаштуватись на посаду головного клоуна районного будинку культури і почати зосвоювати досвід за покликанням , наприклад Черновецький це вчасно зрозумів .

  • Kinder says:

    Добрий вечір !!!
    Поліщук – це Черняхівський клоун, а головой адміністрациї йому неличить !!!
    Так що Серий біжи в клітище і паси там свиней, бо буде тобі те , що кадафі було !!!

  • Kinder says:

    Оооо а де ж ти тракторця шкільного подів ????

  • Kinder says:

    Аааа , це мабуть землю обробляїш , біля батьківської хати, яку неподілив з ріднею сестрою !!!
    Ще судитесь ????

  • БАНДЕРІВЕЦЬ says:

    Перед Україною відкривається два шляхи політичного розвитку держави . 1 – демократично- конституційний , 2 – недемократичний та не конституційний, режим обрав другий, представником режиму його, васалом те маріонеткою є голова Черняхівської районної організації ПР , на превеликий жаль він більше виконує свої партійні обов*язки а ніж повноваження голови РДА . Відповіддю на запланований сценарій диктаторського режиму об*єднана опозиція змушена обрати підготовку до силового повалення ненависної антинародної влади початком революції можуть бути Всеукраїнські акції громадської непокори та вуличні протести . Звичайно що це тільки припущення розвитку політичних подій в Україні , але в раховуючи віроломне нахабство та зухвале грейдерське знищення народовладдя все йде саме до цього . В лідера районних регіонів є всі шанси увійти в історію як головного ворога народних мас , та ганебного виконавця замовлень.

  • zemlak says:

    Браво голове райдержадміністрації!!!Ви даже не піцдозрюєте, яка ви талановита особистісьть!Ви так вміло спрацювали проти себе і за Миколу Рудченко та Оксану Білозір!Це може ввійти в історію перегонів: як можна працювати на опозицію, займаючи високу посаду!!! Браво!!!

  • Герасим says:

    Куди дивляться Рижук із Януковичом? Цей голова адмінімтрації – Поліщук позорить їх і всю Партію Регіонів. І Журавського. Чого вони його не знімуть?

  • БАНДЕРІВЕЦЬ says:

    Вся система та організація роботи регіонів на Черняхівщині повністю налаштована проти них же самих . Візьмемо до прикладу не так давно розкручуваного Пехова – повний політехнологічне фіаско , зараз це саме чекає Журавського. Взяти останній піар-фінт тобто гру з Динамо , адже відкриваючи таємницю повідомлю вам про те що нашим хлопцям наказали програти Киянам , а пан Віталій губцював на місці то водній футболці то в іншій ,як цап на ланцюгу, одначе змінювати команду, гру , партію , для “християнського демократа” стало кар*єрною нормою . Повернімось до голови Черняхівських регіонів ,навіть будь-котрий пересічний середньостатистичний громадянин без зайвої напруги узріє в цьому недолугому переодяганні ідею недотепкуватого керівника місцевих регіоналів. Наіть як що на те пішло то змінювати команду потрібно принаймі між таймами .

    • zemlak says:

      Партія регіонів,дійсно працює проти себе ,адже вже друге фіаско терпить Пєхов!Регіони підримують вже не Пєхова,а комуніста Тимошенка М.М!!!З цього можна робити висновки!

  • peterson says:

    А шкода Пехова, такий красавчик. наше районне начальство навчив перед бабусями на коліна падати, так миленько… Грошей вбухав у райони Малинського округу… потім Коростенського… а його так безсовісно кидають. Як же він тепер відібє свої гроші?

Залишити коментар

Gallery
12 15 100_1023 20111012-dsc_2805-edit
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031