Депутати Черняхівської районної ради прийняли звернення до комітетів Верховної Ради України та інших інстанцій

Про це пише газета «Нове життя». Цитуємо дослівно: «Щоб захистити честь, гідність і ділову репутацію депутата Андрія Руденького, 29 січня зібралися депутати районної ради від районної організації «Народна партія», районної партійної організації СДПУ (о), районної організації ВО «Батьківщина», районної організації політпартії “Наша Україна”, за участю голови районної ради, депутата Н.І.Рибак. Вони висловили стурбованість з приводу дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 29 грудня близько 17 год.20 хв. по вул. Червоноармійській в смт. Черняхів, в результаті якої загинув мешканець райцентру. Доки триває досудове розслідування, деякі засоби масової інформації і канали телебачення, інтернет-сайти розповсюджують непідтверджену інформацію про те, що ДТП сталося саме з вини депутата районної ради Андрія Руденького. Формують при цьому громадську думку, що він є злочинцем, який намагається уникнути відповідальності. Розповсюдження таких відомостей завдає моральної шкоди, підриває ділову репутацію А.О.Руденького.
Тому депутати у прийнятому зверненні до Комітетів Верховної Ради України з питань правової політики, свободи слова та інформації, інших інстанцій просять дати правову оцінку засобам масової інформації, що допускають перекручення фактів, неправдиво висвітлюють вказану подію та намагаються вплинути на об’єктивний хід проведення слідства”.
Chernyahivska_RDA_2

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (2 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

14 коментарів to “Депутати Черняхівської районної ради прийняли звернення до комітетів Верховної Ради України та інших інстанцій”

  • Азгор says:

    Ну може хоч зараз поставлять на місце “правдолюбів” що на чужому горі бали заробляють та піаряця.

  • ГЕОРГ РЮРИК ЧИВЕШАЛАМ says:

    Цілком прогнозована та адекватна політична реакція наших районних обранців .Та я не думаю що такі дії в плинуть на STATUS CVO ] їх колеги, позаяк сталась фотальна історія , резонансна історія загальноукраїнського розголосу в котрій запитань набагато більше ніж відповідей і багато запитань так і залишаться в табу. Те що депутати проявили високоморальні норми коректності, солідарності та етики по відношенню до свого колеги то це без коментарів, адже як інакше.В нашому “штетлі” ( з євреської мови містечко) всі політичні діячі гуляють на одному й томуж весіллі і з одного бутля пьють горілку тож яка там партійність. Як мовив один харизматичний районний лідер : “Ми разом з бютом об*єднались в районній раді зодля підйому району з руїн”. Проте одна з партій цього об*єднання зазаначена в статті а другої немає. І насмкінець, дійсно правова норма “Призумпції невунавотості” зазначає , що особа офіційно вважається невинною доти , доки її винність не буде доказаною та визнаною судом .

  • Іванко says:

    “Вони висловили стурбованість з приводу дорожньо-транспортної пригоди….” – а взагалі то депутати малиб турбуватись про народ, який їх всіх вибрав. І той самий збитий чоловік теж за них голосував мабуть. Хочби співчуття висловили для годиться…

  • Азгор says:

    Тут попробуй висловити, так зараз деякі перекрутять так, що буде що вони не співчуття прийшли висловити, а будуть кричати на всі усюди що прийшли відкупиться, або ще гірше прийшли залякувати.Завдяки нашим доморощеним…, трагедію сім’ї, втрату сина, перетворили на піар,на саморекламу,оббріхування. Подивіться самі, попіарились, засвітились і тиша.

    • Іванко says:

      І добре що затихло. І добре що написали і по телевізору показали. Хай Руденького і не посадять у тюрму, бо свої своїх не садять. Але добре те що він у не тверезому стані за руль уже ніколи не сяде і нікого не зібьє. Спасибі тим хто пише.

      • Азгор says:

        Іване, був водій нетверезий чи ні ценапевне може сказати тільки два чоловіки: 1. лікар який проводив його голяд при допомозі спеціальної апаратури, або аналізу крові. 2. Людина яка йому наливала, або з ним випивала. Щоб таке стверджувати треба бути одним з двох, Ви хто?
        Якщо можна то конкретно ” свої-своїх” назвіть їх будьте ласкаві,може ви володієте інформацією,який слідчий проводить досудову перевірку,він “свій”, чи “чужий”, до якого Судді попаде на розгляд кримінальна справа по факту ДТП…? Як завжди ” Буря в ночвах”

  • Іванко says:

    Інформацією володіють свідки і говорять про це на камеру. Не бояться. Говорять що людину збив джип Руденького. Вони бачили. А ті хто пив з Руденьким зафіксовані на фото. Теж можете подивитись.А те що кров брали в жінки підприємця це вже друга справа – брехлива. Слідчі ж ваші всі куплені і ніхто цим ззайматися не збирається – бампери валяються по всій дорозі, чомусь їх незбирають. Так що фраза МІЛІЦІЯРОЗБЕРЕЦЯ в нашій країні звучить просто як знущання.

  • Іван says:

    Іванко, да не суди ти, та судим не будиш. Подивись на своїх дітей…

  • аркадий says:

    Збирайте бампери!!!

  • Гапка Иванова says:

    Привіт всім !!!

  • Гапка Иванова says:

    Черняхівські районні депутати – Це чудо, як дешево продались за нещасну коробку печені “Руден”, а Черняхівська міліція – це гниль !!!
    Царство небесне покійному Івану, у його сім”ї не було і дітей нема, крім старенької матері і двох сестер з порядними сім”ями, якім брудні гроші Руденьких не треба , бо на їх чужа кров !!!
    Вину доказувать не треба, неї бачили живі люди і ГОСПОДЬ БОГ!
    За гріхи , хто це скоїв – прийдеться відповідать дітям внукам, правнукам…
    Задумайся вбивця , що ти наробив, тебе проклінає всей світ, адже на цьому місці могла оказатися будь-яка людина а пострадав безневиний ІВАН, отож вдкуплюйся вбивця і це ще не кінець!

  • Че says:

    Банда намагається затикнути рота ЗМІ. А це злочин – впливати на слідство (яке вже взяло гроші). Захищати вбивць – смертний гріх, нащадки захисників будуть страждати до третього і четвертого роду (Біблія)

  • Марія says:

    Бігом до прокуратури заявити, кому, хто та скільки дав. А проклинать нікого не треба, бо вернеться втричі більше тому хто проклинає.Повірте що це так.

Залишити коментар

Gallery
5 9 28 100_1617
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031