Жителі Черняхівщини, приєднаймося сьогодні, 1 грудня, до акції протесту в Києві!

1 грудня, у неділю, в Києві відбудеться народне віче, куди з’їдуться тисячі людей з усієї України.
Жителі Черняхівщини, приєднаймося до акції протесту в Києві!
Збираймося об 11.30 біля «червоного» корпусу університету Шевченка. Там буде стояти людина з табличкою «Житомирська область».
Нагадуємо, що в п’ятницю, 29 листопада, у Вільнюсі в рамках другого дня саміту Східного партнерства планували підписати угоду про асоціацію Україна-Європейський Союз. Але президент Віктор Янукович не поставив свій автограф під жодним документом. Натомість мітингарі з ЄвроМайдану прийняли резолюцію про підготовку до імпічменту президента. У відповідь вночі сотні бійців спецпідрозділів розігнали людей, що лишалися на Майдані Незалежності з особливою жорстокістю. Людей госпіталізували з пораненнями різної тяжкості, багатьох затримала міліція. Обурені люди почали збиратися на Михайлівській площі, аби зрозуміти, що робити далі. В обід 30  листопада на площу вийшло кілька тисяч людей. Зараз їх там більше 10-и тисяч.
Після розгону майдану опозиція створює штаб національного опору і розпочинає підготовку до всеукраїнського страйку.
0189

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (6 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

2 коментарі to “Жителі Черняхівщини, приєднаймося сьогодні, 1 грудня, до акції протесту в Києві!”

  • Юрій Малашевич says:

    СЛАВА УКРАЇНІ!!!! З понелілка в усіх обласних центрах розпочинається функціонування регіональних штабів національного опору котрі координуватимуть страйовими діями на місцях. В Черняхові необхідно вимагати скликання позачергової сесії районної ради на якій мало би бути прийнято рішення про підтримку мирних акцій протесту та засудження дій влади і силових структур щодо брутального розгону мирних акцій народного волевиявлення, відповідальність за це має покластись на представників опозиційних сил в районній раді. В разі відмови скликати позачергову сесію, у відповідності до норм Закону України “Про місцеве самоврядування” має ставитись питання про недовіру керівництву Черняхівської районної ради та керівництву Черняхівської РДА, наслідком чого має бути їх відсторонення від виконання посадових обов*язків. Вимагати від редакції районної газети “Нове життя” об*єктивно та неупередженно висвітлювати події що пов*язанні з мирними акціями протесту, та роботою штабу національного опору. Вимагати від Черняхівської міліції , прокуратури та інших органів чітко дотримуватись законодавства України щодо мирних зібрань, та нагадати про дію правових норм що визначають людину як головну цінність в роботі силових, праоохоронних і судових органів. ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

  • Баба Праска says:

    “відповідальність за це має покластись на представників опозиційних сил в районній раді”
    Невже синочку ти й в подальшому будеш чужими руками жар загрібати, чи може ти не з опозиції?

Залишити коментар

Gallery
15 22 25 100_1617
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031