Звіт про роботу фракції «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» за 2014 рік у Черняхівській районній раді

У фракції «ВО»Батьківщина» в районній раді – 9 депутатів: Бондарчук В.Д., Мазур Р.І., Марчук М.О., Невмержицький С.І., Троценко В.Р., Трохимчук О.В., Фещук Г.М.Свірчевський О.О., Іваницький В.П. (помер 29.01.2015р.)

Робота фракції будувалась таким чином,

щоб найефективніше реалізувати депутатські повноваження з чітким розумінням прав і обов’язків розв’язувати нагальні проблеми життя громад району.
Однією із форм роботи – активна участь в пленарних засіданнях та засіданнях постійних комісій.
Депутатами фракції за 2014 рік було піднято ряд важливих питань щодо благоустрою та життєзабезпечення району: зокрема депутат Марчук М.О. вніс депутатський запит щодо ремонту санітарного автомобіля Вільської амбулаторії, яка обслуговує 8 населених пунктів, депутат Богуш Л.К. вніс депутатський запит щодо зрізання аварійно небезпечних дерев по вулиці Коростенській. Роботи по даних запитах виконані і зняті з контролю. Продовжено розгляд депутатських запитів Невмержицького С.І. щодо утилізації відходів каменеобробних підприємств району та депутата Бондарчука В.Д. щодо підведення електроліній до новобудов в смт.Черняхів..
Депутатами постійно надавалась матеріальна допомога з депутатського фонду жителям району на загальну суму 10 тис.грн., а депутатом обласної ради фракції «ВО»Батьківщина» Дзюбликом П.В.- на суму 11 тис.грн.

Для надання практичної допомоги на місцях депутати районної ради закріплені за відповідними територіальними громадами. Вони беруть участь у сесіях рад, сходах сіл, інших масових заходах. Їх пропозиції враховуються при формуванні планів соціально-економічного розвитку району. Активну життєву позицію у цих питаннях займають депутати районної ради.
Яскравим прикладом діяльності депутата в окрузі є робота депутата Невмержицького Сергія Івановича, який закріплений за Високівською сільською радою. Як приватний підприємець своєчасно і в повному обсязі сплачує податки до сільського бюджету. Постійно надає автотранспорт на проведення поточного ремонту комунальних доріг, спонсорську фінансову допомогу Високівській гімназії. Особливу увагу заслуговує його ставлення до учасників АТО. Він постійно опікується пораненими, сім’ями загиблих воїнів. Пораненим воїнам громади надав матеріальну допомогу на загальну суму 2 тис.грн. Придбав казначейські зобов’язання для військових у відділенні Ощадного банку на суму 20 тис. грн., залучені кошти держава направить на поліпшення матеріально-технічного забезпечення збройних сил України.
Сергій Іванович є членом постійної комісії районної ради з питань агропромислового розвитку, земельних відносин та екології, активний депутат під час роботи постійної комісії та пленарних засідань ради.
Депутат Свірчевський Олександр Олександрович,закріплений за Головинською селищною радою . Надав допомогу дошкільному навчальному закладу – 100 новорічних подарунків , профінансував заміну двох вікон з підвіконнями та дверей в одній класній кімнаті гімназії, спільно з депутатом обласної ради Дзюбликом П.В. організував ремонт ста метрів дороги з твердим покриттям в центрі селища. Для ремонту огорожі Бежівської школи надав матеріали та кошти на закупівлю фарби.
В практиці роботи фракції в 2014 році була співпраця з депутатом фракції «ВО»Батьківщина» в обласній раді Дзюбликом П.В., за сприянням якого з обласного бюджету було виділено 30 тис.грн. для придбання будівельних матеріалів на ремонт приміщення Зороківського козацького ліцею, 290 тис.грн. на придбання газового котла для Черняхівського ТМО.
Завершуючи цей короткий звіт, хочу підкреслити, що досвід європейських країн підтверджує: рушійною силою демократії та основою економічного розвитку громад є місцеве самоврядування і той фундамент, який закладено спільними зусиллями в минулому році має бути гарантією змін на краще в районі завтра.

Троценко В.Р., голова фракції «ВО»Батьківщина» в
Черняхівській районній раді

33889edccf0165a1bf5d717cba0feeda

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

Залишити коментар

Gallery
12 15 100_1023 20111012-dsc_2805-edit
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031