Конкурс з розробки емблеми триває (оновлено)

Черняхівською районною громадською організацією “Україна – це МИ” було оголошено конкурс на кращу емблему для організації.

Перші розробки емблем почали надходити до оргкомітету. Прохання до користувачів сайту дати свою обєктивну оцінку даним роботам.

З великою вдячністю оргкомітет ЧРГО “Україна – це МИ”

P.S. Свої роботи Ви можете надсилати на електронну адресу Dzyublik@mail.ru або приносити до громадської приймальні, що знаходиться за адресою: смт.Черняхів, вул.Леніна, 25 (2 поверх торгівельного центру МАХІ).

№1

Емблема

Чи сподобалася Вам емблема?

Дивитися результати

Завантажується ... Завантажується ...

 

 

№2 AEcONRLIASQ

Чи сподобалася Вам емблема?

Дивитися результати

Завантажується ... Завантажується ...

Емблема4

 

 

 

Чи сподобалася Вам емблема?

Дивитися результати

Завантажується ... Завантажується ...

емблема

 

Чи сподобалася Вам емблема?

Дивитися результати

Завантажується ... Завантажується ...

Untitled-2

Чи сподобалася Вам емблема?

Дивитися результати

Завантажується ... Завантажується ...

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (31 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

5 коментарів to “Конкурс з розробки емблеми триває (оновлено)”

  • ПІКАССО says:

    Перша емблема – ніяка. Ні про що. А другу можете зразу прибрати, бо якось негарно в державному прапорі дірки вирізати чи випалювати.

  • ГЕОРГ РЮРИК ЧИВЕШАЛАМ says:

    Емблема це певний ідейний меседж , тобто повинен передаватись якись цільовий імпульс, видимість мети . Через образ ця енергетика має передаватись і чимось надихати, до чогось мотивувати.Кожен знак , кожна форма ,кожен жест , кожна крапка має передавати щось конкретне та зрозуміле та аргументоване, тобто потрібно відходтити від абстракції.В двох запропонованих варіаціях змальована проста абстракція з елементів державної символіки якщо точніше з державного прапора. Щоб це не був символ великого хобі-клубу необхідно проводити глибоке переосмислення сутності,сенсу ,доцільності ідейності, відповідності до часу, ідея проекту має бути короткою ,ясною та зрозумілою. Як що таку емблему побачить випадковий громадянин перше запитання яке виникне в нього буде приблизно таким : Яке покликання та призначення цієї організації ?

  • Сергій says:

    Абсолютно погоджуюсь з ГЕОРГ РЮРИК ЧИВЕШАЛАМ.
    Про перший варіант казати не буду, але другий вже непригодний тільки тим, що містить в собі фотографію та різного роду “ефекти фотошопу”. Я так розумію, що дана емблема буде активно використовуватись в діяльності організації, а отже це і друк на тканині, різного роду сувенірці. Ви можете собі уявити Такий “шедевр фотошопу” на футболці? Я б таке не вдягнув. Але про смаки не тут. Може краще взяти за основу цю ідею та трохи її трансформувати: контур України залишити, але заповнити його намальованими обличчами: серйозними, посміхаючимися, щось обговорюючими чи співаючими… Якщо Україна – це ми, то нас повинно бути багато і різних) А щодо кольорів, то раджу зупинитись на якихось двох, максимум трьох. і не поєднувати в одній емблемі несумісні кольори (голубий, жовтий и раптом чорний…) Про це є достатньо інформації в мережі.
    Щодо слова Укрїна: чому раптом зникла літера Н та з’явилась латинська N? Де поділось тире? Повинен бути знак оклику чи ні?

  • ГЕОРГ РЮРИК ЧИВЕШАЛАМ says:

    Третій варіант можна брати за початкову контурну основу додаючи сюди а) яскраво-виражений елемент пов*язаний з ознакою району, б) з головниий елемент символізуючий напрямок діяльності організації . Напрямок діяльності наприклад є розбудова громадянського суспільства , але це широке умовно-відносне філософське поняття , це поняття потрібно зпростити, звузити адаптувати і ототожнити з діяльністю організації , можливо цей елемент буде спільний з адміністрвтивно-територіальним символом, тобто два в одному.

  • ML says:

    А чим ваша організація займається?

Залишити коментар

Gallery
2 20 dsc09628-4 dsc_0867
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031