Навіщо вішати гарантів на фасади?

Вальяжне красування на об’єктах зовнішньої реклами – це не винахід Януковича і його команди. Ще живі в пам’яті різнопозові “Ющенки», які красувалися в центрі Черняхова переважно на колишній дошці пошани і, приклеєні, напевне, селікатним клеєм і скотчем, інколи (у вітряну погоду) відривалися і романтично літали над майданом Рад, намагаючись зачепити пам’ятник ненависного вождя.
Питається: навіщо було команді нинішнього очільника переймати такий «досвід» і клеїти свого шефа і нашого Президента куди попало, явно знаючи, які почуття у населення викликають подібні білборди: або іронії, або роздратування, або повної байдужості (у кого виникають інші емоції – напишіть про них у коментарях). З такими речами треба бути обережними, щоб не втрапити в халепу і щоб не трапилася така неприємна історія, як та, що відбулася в кінці травня нинішнього року. На інформаційному стенді Хмельницького військового полігону оновили фотографію Головнокомандувача української армії. Але оновлення торкнулося лише обличчя, а не всього зображення. Так, як стверджує УНІАН, на обличчя Віктора Ющенка наклеїли фотографію Віктора Януковича. Віктор Федорович у краватці Віктора Андрійовича. «І на плакаті тепер голова Віктора Федоровича, а тулуб Віктора Андрійовича. А хусточка у верхній кишеньці костюма видає звичку саме колишнього президента», – пише видання.
Незважаючи на сумний досвід, зовнішню рекламу штампують і штампують, вішають і вішають. І ось черговий «брандмауер» з вітаннями Президента України з’явився на фасаді черняхівського «білого дому» напередодні 20-річчя Незалежності України. Коли дивишся на нього, то виникає ряд думок: 1)не личить великій фотографії Гаранта висіти на облупленій райдержадміністрації; 2) добре, що Гарант висить не з тильного (зовсім обдертого) боку будівлі); 3)можливо, треба було закрити Гарантом дірку на фасаді?4)навіщо Гарант вітає нас зі стіни будівлі? Може, думає, що в нас нема телевізорів, газет та інтернету?

"Смотрящий вдаль" - щоб Президент не почувався самотньо, до будинку культури приклеїли депутата обласної ради від Партії регіонів Володимира Пехова.

 

Результати віртуальної вівісекції на Хмельницькому полігоні.

Мабуть, незатишно бути приклеєним до стіни.

 

 

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (3 голосів, середнє: 4,67 з 5)
Завантаження...

2 коментарі to “Навіщо вішати гарантів на фасади?”

  • Братко says:

    Шкода, що вівісекція була лише віртуальною…

  • Пушкар Т. says:

    Порахуйте, скільки грошей на подібну агітацію витрачається. Краще б пустили їх на щось корисне. Чи бідним роздали.

Залишити коментар

Gallery
9  100_1508 100_1617
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930