На Зороківській Січі

Нещодавно президент Інституту правової політики, Міністр юстиції України в уряді Юлії Тимошенко Микола Оніщук відвідав Зороківську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів і дитячий садок, який працює в її приміщенні. І був приємно здивований багатогранністю й ґрунтовністю роботи цього закладу як патріотичного осередку козацького руху на Житомирщині і в районі зокрема.
Навчання й виховання в школі здійснюється на засадах козацької педагогіки. Її директор Олег Шевцов є автором інтегрованого курсу «Козацький вишкіл». А шкільна команда «Характерники» має статус обласної на Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-спортивній патріотичній грі «Сокіл» («Джура»). Три роки поспіль захищали юні козаки честь Житомирщини, виборюючи призові місця в різних видах змагань. Побували на Закарпатті, в Биківні, легендарному Холодному Яру.
На базі школи в Зорокові відбуваються районні, обласні і навіть всеукраїнські педагогічні семінари-наради, оскільки досвіду в галузі виховання молоді місцевим педагогам-патріотам не бракує. А от чого бракувало донедавна – то це мультимедійного проектора для проведення подібних і взагалі масових заходів, які потребують демонстації матеріалу на екрані. Саме такий проектор і подарував того дня Микола Оніщук Зороківській школі. А ще, дізнавшись, що не за горами реорганізація цієї школи в Зороківський козацький ліцей, запропонував своє всебічне сприяння аж до власного членства в наглядовій раді ліцею.
На фото: Микола Оніщук та Олег Шевцов

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (8 голосів, середнє: 4,00 з 5)
Завантаження...

16 коментарів to “На Зороківській Січі”

  • Черняхівець says:

    Люди!
    Не продавайтесь за ці проектори та інше.
    …Ні,беріть все,що дають. Але свої голоси їм не віддавайте.

  • natalja says:

    Невже черняхівці ще досі не переконалися, які- то керівники правлячої партії, котрі з хлібом-сіллю зустрічають “мудрого” кандидата із Луганської області, котрий так “щиро кохає” черняхівську землю? Такий толк буде з нього в парламенті! Кого вже там пан Пєхов планує “кохати”?..

  • Вован says:

    Спочатку роздаємо ячку, потім проектори, потім…
    Прямий підкуп виборців шановні.

  • Черняхівець says:

    Як виборець себе позиціонує,так до нього і підходять…
    Коли народ перестане вважати себе сірою массою від якої нічого не залежить,от тоді щось і зміниться на краще,для того самого народу.
    А так…Дзюбу опустили,ячку з проекторами взяли і …Мовчання.Повне.А про себе… А щоя,а що я можу?…
    А так хоч щось.
    Ось так і живемо.

    • Зороківець says:

      Проектор взяли. Але “дзюбу” не опустили і не мовчимо. А кажемо: будемо голосувати за Оніщука. І не тому, що проектор дав. А тому що хорошим міністром був і хорошим народним депутатом. У парламенті повинні сидіти правники, бо шофери, кухарки і смотрящі нормальних законів не приймуть, а тим більше не напишуть. І не треба бути “противсіхом”, бо завдяки таким противсіхам і вибрали Зека, а не Юльку. Тож ви, діду, не підписуйтеся більше словом “Українець”, а виберіть собі якесь інше псевдо:”Старий пердун”, “Нитік” або “Противсіх”.

      • Черняхівець says:

        …як все запущено.
        І про якого це Ви Українця?.
        А вислів про опущену дзюбу,не стосувався когось особисто.

  • Зороківець says:

    Коли не мають що сказати, то пишуть: “Як усе запущено…”. Перепрошую за Українця, чомусь це для мене синонім із Черняхівцем.

    • Черняхівець says:

      а Пєхов Оніщук Журавський і т.д. один одному синоніми.

      • Зороківець says:

        Звинувачення без доказів називається чорноротством.

        • Черняхівець says:

          Шановний!
          Я більше ніж упевнений,що ви казали б те саме як би до вас завітав з таким візитом Журавський або тей самий Пєхов.

  • Українець says:

    Кожен має свою думку і позицію, адже скільки людей, стільки і думок. Але я погоджуся з Черняхівцем. Як би ми не хотіли, але ні Оніщук, ні Пехов не є тими , які реально щось можуть змінити, бо коли на те пішло, то вони переймалися конкретно б долею свого округу ! І не потрібно бути противсіхом, чи старим пердуном, щоб не голосувати ні за кого, чи проти того, кого не хочеш бачити при кермі держ. апарату. Бо коли ти маєш гострий розум, то ,очевидно, розумієш,що для поліпшення системи необхідно її докорінно міняти, а не замінювати мізерні деталі в механізмі!Вибори в Україні,зараз, – це,майже,суто формальність, адже ніхто не сумнівається в їх *чесності*. Україна потребує революційних змін, адже сучасна бюрократія завела країну в прірву і тільки все ускладнює в нашому, і без того тяжкому житті. А замість образ в бік колег краще займіться громадською роботою, коли ж маєте таке ідеальне почуття правильного, та щось змініть!

  • Українець says:

    До речі, такий самий проектор з мультімедійною дошкою зараз знаходиться в Черняхівській гімназії, який подарувало минулого року міністерство освіти. Але тим проектором учні жодного разу і не скористувалися, директор не дозволяє. постає питання: М.А. Сироїд дебіл, чи ідіот?? Коли в стінах гімназії відбувається так багато заходів, які потребують вищезазначеного обладнання.
    Це так, між іншим, для роздумів.

  • natalja says:

    Цілком погоджуюся із Зороківцем. Що можна сказати про п. Журавського, коли ми здуру довірили йому місце в парламенті? Що доброго він зробив для округу? А згадав нас лише тоді, коли засвітилися на горизонті вибори. Навіть листи понаписував ” і мертвим і живим” про свої ” благородні” діла!Моя сусідка чотири роки тому померла, а їй лист від Вітальчика прийшов! Оніщук же був порядним міністром й розумним законотворцем. Саме такі люди можуть при нести користь Україні й не лише черняхівцям, а й іншим людям нашого округу.

Залишити коментар

Gallery
19 28 35 100_1023
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031