На суботньому святкуванні в Черняхові названо володарів почесних відзнак

Під час святкування 470 – річчя Черняхова і 90- річчя Черняхівського району Почесними відзнаками «Честь і Слава Черняхівщини» нагородили (або оголосили про нагородження через відсутність) забрідського сільського голову Володимира Воробйова; заслуженого працівника промисловості, голову правління ПАТ «Головинський Граніт» Федора Горбаня; народного депутата України Віталія Журавського; колишнього керівника району, Почесного громадянина Черняхова Анатолія Залізка; народного артиста України Андрія Кондратюка; директора приватного підприємства «Губернатор – Граніт» Олега Криницького; колишнього керівника району Володимира Оверчука; голову Обухівської районної державної адміністрації Ігоря Рафальського, заступника Глави Адміністрації Президента Олега Рафальського; приватного підприємця, депутата районної ради Віктора Ревчука, Героя Соціалістичної Праці Ніну Рубан, кавалера трьох орденів Трудової Слави Лідію Сівченко.
За значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток Черняхова відзнаки «Почесний громадянин Черняхова» отримали (або отримають у майбутньому через відсутність на святі) народний депутат України Віталій Журавський; директор приватного підприємства «Губернатор – Граніт» Олег Криницький; приватний підприємець, директор ТОВ «Черняхівський райагробуд», депутат районної ради Микола Ананьєв; голова правління Черняхівського ТОВ ” Нива-Експо” Олександр Руденький та генеральний директор ТОВ «Даніко» Віктор Іваницький.

нагороди

нагородим

IMG_6768

IMG_6713

IMG_6716

IMG_6719

getImageььь

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (3 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

4 коментарі to “На суботньому святкуванні в Черняхові названо володарів почесних відзнак”

  • Юрій Малашевич says:

    Урочисте та феєричне відзначення 470 (468) – річчя смт Черняхова дійсно вдалось провести більш-менш належним чином. Особливо запам*ятається це свято дітям, яким в ході заходу буле надано , як я вважаю, найбільшу увагу, я би сказав так: ЦЕ СВЯТО БУЛО ДИТЯЧИМ, і це чудово. Відчувалась стараність та винахідливість організаторів, було досить новинок які не використовувались раніше. Та не можна оминути й іншу сторону: перш за все перекриття основної проїжджої частини створювало ситуативні, але серйозні затори на розі вулиць Щорса та Коростенська, багато”клаптикових” підзаходів що входили в основну програму промайнули майже непомітно і технічно, з нагородженням “великих Черняхівців” взагалі прикол, потрібно було б хоча би громадську думку вивчити та врахувати, тут повний ссср, проведення свята не було достатньо проанансовано та прорекламовано, що спричинило плутанину оскільки програма змінювалась аж до останього моменту. Знову ж таки застосували адміністративно-дисціплінарний примус щодо працівників бюджетної сфери для їх гарантованої присутності, що є неправильним. Отже виходячи з вище зазначеного, як наслідок недосягнуто головного – недосягнуто АНШЛАГУ. Я спостерігав що на святі в один фіксований момент було всьго лиш понад 1% від загальної кількості мешканців району. Якщо влада не зуміла переорієнтувати та перемотивувати людей з НЕДІЛЬНОЇ роботи в городі на святковий відпочинок то є ще над чим працювати. І взагалі якщо відзначається якась ювілейна дата то центральним моментом урочистого заходу має бути святково-історичний лейтмотив що нажаль зовсім не враховано, недосягнуто і недопрацьовано. Але всеодно я дякую за це свято. Але все одно молодці організатори бо намагались зробити як найкраще , а те як вийшло то й так добре, головне щоб не зупинятись, бо хто не робить той не помиляється. Особисто я щиро вдячний їм за велику кропітку та посильно- проведену роботу, хай як там не було. І ще окрема подяка приватним підприємцям за матеріальну допомогу та спонсорство, бо без цього нічого б не вийшло.

  • Лірник says:

    Що сказати… Нагородження в кращих радянських традиціях. Відзнаки – колишнім секретарям райкому, героям соц. праці і кавалерам трудових орденів. І тому хто кошти дає (без врахування джерел тих грошей: чи то цілий гранкар*єр в Головино працює, чи з державної казни Народний депутат бере і вручає від свого імені). Люди! Схаменіться! Радянського Союзу вже нема.А життя продовжуєтья і нові люди славлять Черняхів і район своєю роботою.І не обовязково це мають бути матеріальні галузі. Чого не нагородити начальника районного відділу освіти? Він все життя спину гне на район і вивів освіту на високий рівень. Про це всі знають.Чого не нагородити владику Володимира який разом із простими людьми побудував таку прекрасну церкву і турбуєтья про духовність черняхівців? Є ще багато достойних людей якими справді пишається народ.І буде пишатися

  • Володимир says:

    Кому ж служить керівник державної адміністрації району?
    Хіба можна історичні відзнаки вручати злочинцям-керівникам районної ланки найзлочиннішої організації світу-кпрс?!
    Сергію! Схаменись…

  • Анатолій says:

    «Честь і Слава Черняхівщини» це міні аналог «Гордість країни». Але у другому випадку нагороджуються громадяни, які ризикують ціною власного здоров”я, а іноді і власним життям. Люди, яких не зламала доля, які своїми вчинками дійсно прославляють нашу країну.А в першому випадку- нагороди вимірюються у грошовому еквіваленті…хто більше дав коштів Поліщуку – тому нагорода.Я впевнений, що у районі є люди, які дійсно гідні бути честю і славою нашої Черняхівщини.

Залишити коментар

Gallery
1 12 14 24
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930