Нова виставка в краєзнавчому музеї Черняхова

Для нас, українців, писанка – не тільки символ життя, добра, надії, це ще й магічний оберіг нації, її філософії і культури. А ще це – урок виховання підростаючого покоління та збереження народних традицій. Це добре розуміють вихователі дитячого садочка №1, які разом з дітьми й створили напередодні Світлого Христового Воскресіння справжню Великодню симфонію писанок. Саме під такою назвою з 19 квітня в районному краєзнавчому музеї експонується виставка цього декоративно-прикладного мистецтва.
Група дошкільнят «Теремок» ( вихователь Н.П.Петренко) створила Великоднє дерево. Викликають захоплення писанки в техніці «Квілінг», створені дітьми разом із вихователем Світланою Сухою. А маленькі майстри з групи «Краплинка» під керівництвом своїх вихователів І.Недашківської та А.Архіпової зробили «Великодній кошик» з іконописними писанками.
Захоплюють своєю фантазією та індивідуальним підходом до виготовлення писанок і роботи групи «Ромашка» (вихователь Н.Новицька). їхні «Великодні півники» викликають радісний настрій у кожного відвідувача виставки. Дуже старанно та професійно створювали писанки діти групи «Пізнайко» ( вихователь Л.Фещук) – справжній ритуальний мініатюрний живопис.
А найменші вихованці садочка, група «Перлинка», лише спостерігали, як їхні мами-вихователі Л.Поліщук, Л.Лук’ян, Т.Марчук створюють писанкові обереги технікою висипання.
З великим задоволенням запрошую на виставку творчих робіт наймолодших черняхівців з ДНЗ №1 «Великодня симфонія», яка демонструватиметься в районному краєзнавчому музеї до 5 травня.
За матеріалами «Нового життя»

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки ніхто не голосував)
Завантаження...

1 коментар to “Нова виставка в краєзнавчому музеї Черняхова”

  • АР(ій) -ю- Чивешалам says:

    До чого тут виставки , написали б радше проте як райрада малої батьківщини в остаточному результаті “об*єдналась” ,при тім в переважній більшості,в надані зеленого світла гірно-добувним процесам в районі , позаяк ціна цього ” політ об*єднання ” навколо майбутньої екологічної , соціольно-демографічної, анропогенної кризи району дуже велика. Чому немає поіменного переліку осіб ,що голосували “за”, хоча тушок ,перевертнів, та політичних повій всі й так давно знають. Оце друзі маємо обранців , котрі рятуючи свої погані шкури та сідниці віддали в жертву олігархічному капіталу тих ,хто їх обирав , їх дітей та онуків. Бояться відстоювати інтереси народу- геть з управління ,не заважайте нормальним людям жити, працювати бути здоровими та мати здорових дітей. БАНДУ ГЕТЬ!

Залишити коментар

Gallery
3  img_6080 100_1023
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031