Жителі Черняхівщини відправили чергову гуманітарну допомогу в зону АТО

Ніхто, крім нас! Такий девіз у десантників на війні, такий і у нас, у тилу. Ми, мешканці Черняхівщини, розуміємо, що кожен із нас повинен зробити все, щоб максимально допомогти  бійцям.
Перед Днем високомобільних десантних військ  наші земляки відгукнулися на заклик привітати воїнів. Найперші принесли ікони для госпіталю, пояси-обереги та молитвослови прихожани  церкви Св. Георгія Побідоносця, що в Черняхові, вони ж пошили подушечки для сидіння в БТРи,  щоб у солдат не боліли спини. А діти з недільної школи в Троковичах передали воїнам свої малюнки.
Долучилися до спільної справи й приватні підприємці: Віктор Штикало, Володимир Бондарчук, сім’я Лайчуків (власників магазину „Катерина”), Ірина Заворотнюк, власники магазину «Електрон», начальник «Черняхівського райагробуду» Микола Ананьєв, а також колективи магазинів „Ванда” та „Міні-маркет”.
Приватний підприємець Сергій Комендант  надав  матеріальну допомогу  для закупівлі соняшникового насіння. Особлива подяка за розуміння і волонтерську підтримку колективу ресторану „Зустріч”, який не шкодує своїх грошей на продукти харчування, а також – фірмі „Електролюкс”, що забезпечила такими необхідними робочими рукавицями водіїв-механіків.
Окремо хочеться сказати про підприємця  Зою Горбалюк . Ця людина має добре серце й щиру душу. Щоразу вона без вагань передає солдатам великі пачки кави та чаю, великі упаковки соняшникового насіння  і навіть хліб, щоб там, на сході, наші діти згадали смак рідного хліба і це додало  їм сил.
Усі, хто мав змогу дістати гайкові ключі, почали дружно зносити їх до волонтерського приміщення, яке знаходиться в Черняхівській райдержадміністрації. Серед тих, хто долучився до даного виду допомоги, були колективи магазинів «Автозапчастини» та «Меблі»,  продавці  магазину „Львівський”  Віктор Прощер та  Юрій Олійник, працівник магазину «Елекрон» Ярослав Рацілевич.
А  вчитель-пенсіонер Ніла Максимівна Петрик самостійно придбала 115 пар тонких носків, які зараз так необхідні солдатам на передовій. Вчитель Наталія Іваницька допомогла воїнам цукерками.
Щедро допомогли овочами та фруктам видиборці, пекарщинці, городищани, забрідчани, височани, стиртянці, та новопільці. Підключилися також вчительські колективи, сільські ради і звичайні прості люди, мами та родичі наших воїнів.
Великий подарунок на День високомобільних десантних військ зробив колектив ТОВ „Аленруд”, який на тисячу гривень передав печива асорті та вафель, які до вподоби нашим хлопцям. Завдяки військовим, які зараз перебувають у тимчасовій відпустці, ми дізналися, що саме вафлями із згущеним молоком мріють поласувати солдати там, де йде війна , щоб хоч на хвилину згадати мирне життя тут, на рідній землі.
Підключалися до допомоги й цілі сім’ї. Так, наприклад, у сім’ї Іваницьких кожен мав своє завдання, яке сумлінно виконував. Віктор Іваницький шукав гайкові ключі, плоскогубці та ізострічку, а Іваницька Ірина принесла саме такі футболки, які необхідні в спеку для наших військовослужбовців, що беруть участь в АТО, а також маленькі подушечки для водіїв БТРів.
Мама Тетяна Качура разом із своїми дітками пошили два мішки подушечок для водіїв БТРів. А вихованці Черняхівського будинку дитячої та юнацької творчості передали   бійцям прекрасні малюнки – шедеври.
Велике спасибі  Галині Юрченко, Богдану Гончаруку, Ользі Пивовар, Валентині Запороженць за небайдужість та надану допомогу.
Слова вдячності висловлюємо й райвійськкомату за надання транспорту нашим волонтерам.
Завдяки всім небайдужим людям 31  липня було відправлено чергову допомогу з нашого селища Черняхова в зону проведення АТО.
Ця біда показала, що ми є одна велика й єдина сім’я!
Людмила Совсімова, волонтер і мати воїна
 

DSC05160
 

 

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

Залишити коментар

Gallery
10 23 100_1023 100_1617
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930