Прокуратура Житомирської області “наїхала” на телеканал “Інтер”, який розповів про черняхівську міліцію

За повідомленням Zhitomir.info (Репортер) http://reporter.zhitomir.info/index.php?task=detail&news=15718,
8 липня 2012 року у випуску “Подробиці тижня” телеканал Інтер розповів про неподобства, які відбуваються у райвідділі міліції селища Черняхів. А вже 9 липня прокуратура Житомирської області блискуче підтвердила припущення про те, що організовану злочинність кришують саме на обласному рівні. Розповідаючи про свій подвиг з “розслідування” злочинних дій міліціонерів, прокурорський рупор сором’язливо приховав той факт, що насправді завдяки прокурорським перевіркам міліціонери уникли відповідальності. А козлом відпущення зробили хлопчика – міліційного клерка, який вимушено виконав наказ керівників райвідділу по незаконному утриманню громадянина. Більше того, справа наркобізнесу, який у Черняхові розгорнули міліціонери, прокуратурою взагалі не розслідувалась!
Є відомості, що міліціянтів, які мають безпосереднє відношення до наркобізнесу, успішно просувають по службі.
З повідомлення прес – центру обласної прокуратури вбачається черговий злочин самої прокуратури – виявляється, проти Лариси Фомічової, яка викриває міліціонерів – наркоторговців, було знову терміново сфальшовано кримінальну справу, яку вже передали до суду – без жодних процесуальних дій і без відома самої жінки!
Я вже не кажу про недолугу спробу облити скаржників брудом. Так, це раніше судимі громадяни, яких свого часу втягнули в наркоторгівлю … міліціонери. І громадяни сміливо розповідають про справжніх наркобаронів.
Кажуть, саме з цієї причини дуже захвилювались деякі керівники правоохоронних органів. І не дарма.
Знімальна група телеканалу Інтер за два дні роботи на Житомирщині зібрала багато документальних матеріалів, які тимчасово не оприлюднені.
Анонімність прокурорського шедевру – спростування не врятує від розголосу інформацію про справжні обличчя керівників організованої злочинності, по сумісництву працюючих у правоохоронній системі.
Zhitomir.info (Репортер)

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (2 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

2 коментарі to “Прокуратура Житомирської області “наїхала” на телеканал “Інтер”, який розповів про черняхівську міліцію”

  • Donot says:

    Так в Черняхові безпорядок вже давно, міліціонери собі ціни зложити не можуть і не розслідують ніякі злочини лише вимагають кошти… прокуратура не защайти цих покидків зільняйте і притягуйте до кримінольної відповідальності. Чи Ви за цим також стоїте і боїтесь відповідальності. Дуже прикро що на цих покидків нема управи, але є Господь Бог який все бачить і всерівно вони будуть покарені, тільки потім чи згадають вони за що…
    Геть міліцію-хабарників.

  • Іра says:

    А прокуратура ще гірша.Там такі суми,там тільки хто більше дасть.Кажуть новий прокурор такий. що нагло каже суми підприємцям.що на Марину молиться треба ,в порівнянні з цим.А взагалі хто при владі,такі й на місцях.А робиться беспредел.Треба було думати за кого голосувати

Залишити коментар

Gallery
22 33 img_6080 100_1565
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031