Результати співпраці органів виконавчої влади та місцевого самоврядування на Черняхівщині стаюь все вагомішими

Високівська сільська рада – це один з яскравих прикладів прекрасної самоорганізації територіальної громади. Очолює її без перебільшення фахівець своєї  справи, в минулому вчитель Осницької ЗОШ І ст., а нині – голова сільської ради М.М.Бардук. Зразковий господар та сім’янин, Микола Миколайович з однаковим завзяттям дбає не лише про своє домашнє господарство, а про цілі села Високе та Осники, що належать до сільської ради. Ці слова мають підтвердження, адже це єдина сільська рада – мільйонер (налагоджено співпрацю з платниками податків, тому йдуть гарні капіталонадходження до сільського бюджету) у районі, на своїй території вони першими провели газифікацію та освітлення, а з 7серпня ведуться роботи з укладки асфальту на вулиці Бацванівка, що у с.Високе. На ці роботи з бюджету сільської ради виділено близько 1 млн.грн., але ця дорога того варта, оскільки ціна відповідає якості.

Коли М.М.Бардук від планів зробити дорогу перейшов до конкретної реалізації  мети, то порадився з головою райдержадміністрації П.В.Дзюбликом, який і  розповів сільському голові про ПП «Автомагістраль», що якраз займається виконанням даного виду робіт . Микола Миколайович вивчив це питання і зрозумів, що кращу фірму – виконавця йому не знайти, тому й запросив її на свою територію. А тепер, коли побачив комплексний підхід даної організації до виконання поставлених завдань: техніка, якість асфальтного полотна, відповідальне ставлення до роботи, – то й узагалі тішиться з того та дякує Павлу Володимировичу за мудру пораду.

А Павло Володимирович і зараз не стоїть осторонь цієї справи, бо як керівник району, як ніхто більше, зацікавлений у проведенні якісних змін не лише у райцентрі, а по всій території Черняхівщини.  На минулому тижні він особисто відвідав с.Високе, аби переконатися в якості виконання робіт, зустрівся з цього приводу з виконавчим директором ПП «Автомагістраль» Олександром Григоровичем Бенюхом та працівниками підприємства. Присутніми на цій зустрічі були заступник голови районної ради Олександр Леонідович Гибало і голова сільської ради Микола Миколайович Бардук. Поспілкувавшись, оглянувши якість виконаних робіт, поспостерігавши за ходом роботи, керівники дійшли висновку про правильність свого попереднього рішення щодо співпраці.

Черговий раз переконуємося, що лише при спільній праці органів виконавчої влади та місцевого самоврядування можливий такий гарний результат у починаннях. І не важливо – чи це ремонт доріг, чи інший, не менш значущий проект.

 Eho1HtoER8A

I6RbiAQlFrs

IskVbpLBjKk

S6tJEop9EnA

tudu_2CZ0lE

tuiWFdOgHao

 ZSAppqxP5Qc

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

Залишити коментар

Gallery
34 dsc02544 100_1617 dsc_0869
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930