Спартакіада школярів 2014 – 2015 навчального року стартувала

Для досягнення гарних результатів у всіх сферах діяльності потрібно працювати над кожним напрямом зосереджено та відповідально,- саме це запорука успіху в роботі органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району.

На пропаганді здорового способу життя та розвитку для дітей та юнацтва особливо акцентує свою увагу голова райдержадміністрації П.В.Дзюблик, адже добре розуміє, що в дітях майбутнє і району, і України. Павло Володимирович неодноразово допомагає коштами та пальним у організації та проведенні змагань, а точніше кажучи,- робить можливою участь у них наших спортсменів. Не оминає своєю увагою та підтримкою голова райдержадміністрації дошкільні, шкільні та позашкільні спортивні секції. Та і до цьогорічного проведення Спартакіади він доклав багато зусиль, адже створити свято для дітей, які чекали на нього цілий рік у нинішню економічну ситуацію дуже не просто, але це розуміють дорослі, а дітям цього ж не пояснити та й навіщо проблемами дорослих засмучувати радість дитинства. Саме так мислить Павло Володимирович.

Тож з метою пропаганди та розвитку видів спорту в районі, підвищення якості та ефективності підготовки спортивних резервів, впровадження фізичної культури і спорту в повсякденний побут юнаків та дівчат, пошуку та залучення до занять спортом талановитих дітей 20 вересня 2014 року стартувала Спартакіада школярів.

Команди всіх навчальних закладів району  розташувались відповідно зайнятих місць у минулій спартакіаді, яка відбувається щороку з багатьох видів спорту. Свято розпочалося з параду учасників змагань та, підняттям державного прапору України.

З вітальним словом до учасників звернулися  голова районної державної адміністрації Павло Володимирович Дзюблик, заступник голови районної ради Олександр Леонідович Гибало, генерал козацтва Возний Ярослав Юрійович, козацький полковник Слудковський Віктор Леонідович, генерал хорунжий Іван Іванович Неумивакін, ветеран фізкультури Дмитро Антонович Москаленко,   начальник відділу освіти Черняхівської районної державної адміністрації  Григорій Федорович Сташенко. Кожен з гостей, звертаючись до присутніх, висловлював впевненість, що спартакіада – це справжня подія не тільки для школярів, але й для широкого загалу жителів Черняхівщини. Цей день виявився пам’ятним для команд-переможниць та призерів, вони були нагороджені кубками та почесними грамотами (серед ЗОШ І – ІІІ ст. – 1 місце отримав Селянщинський спортивний ліцей, 2 місце – Троковицький природничо-екологічний ліцей, 3 місце – Черняхівська гімназія; серед ЗОШ І – ІІ ст. – 1місце – Салівська ЗОШ І – ІІ ст., 2 місце –  Дівочківська ЗОШ, 3 місце – Селецька ЗОШ). Вчителі фізичного виховання,  котрі підготували призерів обласної спартакіади школярів, також отримали почесні грамоти та матеріальні винагороди ( С.Д.Терейковський – вчитель Троковицького природничо-екологічного ліцею, С.П.Ткачук – вчитель Селянщинського спортивного ліцею, Д.Л.Попроцький – вчитель Селянщинського спортивного ліцею, М.В.Бабак – вчитель Селянщинського спортивного ліцею, П.С.Жуковський – вчитель Черняхівської гімназії, С.М.Михальчук – вчитель Черняхівської гімназії, Н.М.Сус – вчитель Черняхівської гімназії, С.М.Смолюк  – Високівська  гімназія, В.М.Присяжнюк – вчитель Жадьківського колегіуму, О.В.Столига –  вчитель Забрідської ЗОШ І – ІІІ ст., Рожко Андрій Миколайович – учитель Новопільської ЗОШ І – ІІІ ст., Зарєчний Микола Васильович – учитель Андріївської ЗОШ І – ІІІ ст.).

Саме так було оцінено їх нелегку тренерську працю.

Подвір’я Черняхівської гімназії на якийсь час перетворилося на велику яскраву сцену, де один одного змінювали юні співаки  та   танцюристи Селянщинського спортивного ліцею та Черняхівської ЗОШ І – ІІІ ст., до небес підносячи добру славу України, додаючи спортсменам впевненості й прагнення до перемоги.
В цей день стартували наймасовіші види спорту. Усі навчальні заклади    (14 ЗОШ І – ІІІ ст., 9 ЗОШ І – ІІ ст., 11 дошкільних навчальних закладів) зібрали  свої команди і взяли участь у змаганнях з міні-футболу, волейболу та «Веселі старти».

Приємно відзначити, що чільне місце у Спартакіаді зайняли дошкільнята, які також полюбляють спортивні змагання та з сонячними посмішками  та яскравими кульками в руках долучилися до спортивної родини Черняхівщини, що зібралася цього дня на подвір’ї гімназії.

Впевнені, що дане свято запам’ятається усім учасникам, а запалений Н.М.Сус – вчителем Черняхівської гімназії, олімпійський вогонь надихатиме юних спортсменів на перемоги та олімпійські рекорди.

DSC09336 DSC09183 DSC09187 DSC09189 DSC09190 DSC09194 DSC09195 DSC09199 DSC09204 DSC09214 DSC09217 DSC09222 DSC09232 DSC09241 DSC09246 DSC09263 DSC09328 DSC09332

 

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки ніхто не голосував)
Завантаження...

Залишити коментар

Gallery
dsc083613 10 30
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930