Студентка відшмагала Табачника квітами на очах у європейських міністрів

За повідомленнями УНІАН, міністра освіти і науки, молоді і спорту України Дмитра Табачника відшмагали.
У клубі Кабінету міністрів під час Форуму міністрів освіти Європи після виступу Табачника до нього підійшла дівчина з молодіжної організації і кілька разів ударила його по голові букетом з жовто-блакитної хризантеми. Нею виявилася 17-річна студентка першого курсу Києво-Могилянської академії Дарина Степаненко. Як зазначила дівчина журналістам, таким чином вона висловила протест проти політики, яку проводить Д.Табачник, та проти того, що студентам заборонили сьогодні проводити акції протесту у різних місцях Києва.
Охорона спрацювала оперативно – її відразу ж вивели із залу співробітники правоохоронних органів.
Під час зустрічі 40 європейських міністрів на Форумі розглядаються питання розвитку європейської освіти. Зокрема, обговорюються створення єдиного освітнього простору, впровадження єдиних міжнародних стандартів і компетенції для життя в XXI столітті. Форум урочисто відкрили Табачник і прем`єр-міністр України Микола Азаров.
Діяльність Табачника на посту міністра давно викликає протести в суспільстві. Наприклад, 1 вересня у ряді українських містах пройшли акції протесту проти реформ міністра під назвою “З Табачника реформ як з козла молока”.

Першокурсниця з Могилянки дала Табачнику букетом по голові.

 

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

4 коментарі to “Студентка відшмагала Табачника квітами на очах у європейських міністрів”

  • Руся says:

    ЛОПАТОЮ ТРЕБА БУЛО! ЛОПАТОЮ!

  • О.Поліщук says:

    Краще б це зробив Кличко.

  • Денис says:

    Ну і що розумного вона зробила? Банальне хуліганство, тільки показала міністрам освіти Європи яка молодь навчається в Києво-Могилянській академії, одному з найстаріших і найповажніших вузів України. А потім винним буде міністр освіти, що в нас не освідченні студенти і їх рівень освіти не дотягує до європейського. І хто потім буде брати таких людей на роботу в якусь відому компанію, якщо вони кидаються привселюдно на людей? Я в жодному разі не захищаю Табачника, просто хочу сказати що таки поступки і складають враження у Європи про українського студента, і погодьтеся, враження не найкраще.

  • Оля says:

    Не смішіть людей: Табачник буде винний, що в нас неосвічені студенти… Саме завдяки таким, як він (україноненависник, корупціонер і людина, яка не може правильно сформулювати теорему Піфагора), і складається у закордону найгірше враження про Україну.

Залишити коментар

Gallery
dsc083613 10 25 dsc09628-4
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930