Черняхівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів відзначила свій день народження

17 вересня 2011 року рішенням сесії Черняхівської райради Черняхівська ЗОШ І-ІІ ступенів стала ЗОШ І-ІІІ ступенів. Тому саме цього року вона народилася саме як одинадцятирічка. Таким чином цьогоріч уже два роки, як цей навчальний заклад почав новий етап власної біографії.
Особливість нинішнього святкування дня народження школи полягала в тому, що воно не обмежувалося урочистою частиною й концертом, а відбувалося протягом усього 17 вересня. У школі працювала пошта “Рідна школо, вітаємо зі святом”. За її допомогою учні мали можливість висловити свої побажання, привітання, рекомендації щодо роботи саме цього навчального закладу.
Фотовиставка “Ось який мій клас” дозволила дітям у цікавих фотокомпозиціях презентувати свій рідний клас. Складність цього завдання полягала в тому, що за допомогою лише однієї фотографії треба було передати неповторність колективу.
Відбулося й Свято квітів, де учні представили креативні квіткові, фруктові й овочеві композиції. Найкращими дизайнерами цьогоріч визнано учнів 11-А класу.
Святковість цього дня не могла оминути й класних кімнат, тому школярі повинні були прикрасити їх та виготовити вітальні листівки. Всі впоралися з поставленим завданням. Надзвичайно тепла та домашня атмосфера панувала у класах, адже в представлених прикрасах оживала вдячність учнів школі.
Апогеєм дня народження школи став святковий концерт, що проходив у районному будинку культури, оскільки в ЗОШ I-III ступенів ще немає актової зали. Нагородження кращих учнів школи: відмінників навчання, переможців та призерів конкурсів і змагань – входило до офіційної частини концерту. Музичні й танцювальні номери суттєво прикрасили свято, адже всі вони були створені зусиллями учнів та вчителів.
Родзинкою вечора стало оголошення результатів… президентських виборів. За результатами голосування школярів, президентом школи стала десятикласниця Руслана Мішук, а віце-президентом – учениця 11-Б класу Ангеліна Алексєєнко.
Черняхівська школо I-III ступенів, успіхів тобі й процвітання!

Хор учнів та вчителів

Хор учнів та вчителів

Танцювальний номер за участі молодшої та старшої груп

Танцювальний номер за участі молодшої та старшої груп

Народний танець вчителів

Народний танець вчителів

Відмінники навчання

Відмінники навчання

Виставка дарів осені

Виставка дарів осені

Танцювальний колектив

Танцювальний колектив

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (6 голосів, середнє: 4,50 з 5)
Завантаження...

3 коментарі to “Черняхівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів відзначила свій день народження”

  • Кума98 says:

    Свято – це дуже добре. Але головне завдання школи – це вчити дітей. Менше репетицій і показів. Більше навчання!

    • Марта Гейцен says:

      Школа успішно справляється з своїм головним завданням.
      Жодна з репетицій не проводиться під час шкільних уроків.

  • Юрій Малашевич says:

    Сам факт підвищення статусу навального закладу, відкриття нового навчального корпусу, нововедення , реформування, успішний перехід на новий державний стандарт все це дуже добре, відверто кажучи я тут бачу неаби який прогрес та дійсний результат діяльності районного керівництва, успішної роботи всього районного відділу освіти та зокрема його очільника, здобутки директора ЗОШ тощо. Будемо очікувати запуску в експлуатацію всієї новобудови, оскільки функціонування одного блоку це тільки напів успіх, або успіх з відкриття нової школи лишень на 50%. Тобто якщо керівництво району сурмить про відкриття нового приміщення ЗОШ то потрібно уточнювати що відкрито поки що половину. Сподіваємось на доведення роботи до логічного завершення, принаймі для цього є всі підстави.

Залишити коментар

Gallery
8 10 122 100_1060
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930