Черняхівський ставок знову зариблено – цього разу повністю за кошти членів ЧРГО «Україна – це МИ»

У п’ятницю, 30 листопада, Черняхівська районна громадська організація «Україна – це МИ» вдруге цьогоріч здійснила зариблення водойми, що знаходиться в центрі Черняхова. Цього разу в ставок випустили 680 кілограм карася (приблизно 22 тисячі штук). Під час запуску були присутні депутат Житомирської обласної ради і голова ЧРГО «Україна – це МИ» Павло Дзюблик, голова структурного підрозділу спортивної риболовлі Сергій Дзюблик, один із засновників громадського обєднання рибалок “Сазан” Олександр Осадчук, заступник голови Черняхівської районної ради Володимир Троценко, депутат райради і член керівної ради «ЧРГО «Україна – це МИ» Наталя Ковшевна, журналіст «Нового життя» і депутат Черняхівської селищної ради Тетяна Тарнавська, депутати селищної ради Сергій Шлапак,  Сінкевич Юрій. Було складено відповідний акт про зариблення ставка, підписаний усіма представниками місцевого самоврядування, які були присутні на заході.
Найемоційніше сприймали рибне поповнення ставка члени підрозділу спортивної риболовлі ЧРГО «Україна – це МИ», яких протягом очікування малька і самого запуску (процес тривав кілька годин, бо рибу з Київщини везли повільно, щоб риби не розтрусити) було біля ста чоловік.  Хтось із рибалок сказав, що тепер, напевне, жоден нечистий на руку «бізнесмен» не набереться нахабства спустити ставок і вибрати з нього рибу, а жоден непорядний місцевий керівник не сприятиме йому в цьому брудному діянні, як це було колись. Бо риба ця вже точно належить народу, який її запустив. Під час довгого очікування Руслан Божичко, повернувшись з риболовлі, запустив у став щуку загальною вагою 2 кілограма 900 грамів. До речі це вже шоста щука запущена в став любителями рибної ловлі.
Як повідомлялося раніше членами ЧРГО «Україна – це МИ» було проведено запуск карпа, білого амуру та товстолобика, також відремонтовано місток через став, зварені загороджувальні сітки на водозабірній дамбі, очищено пляжну зону та встановлено діжки для сміття. В планах  організації впорядкування території: завезення на пляж річкового піску, встановлення альтанок та ігрового дитячого майданчика, відкриття човникової станції.

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (5 голосів, середнє: 4,20 з 5)
Завантаження...

1 коментар to “Черняхівський ставок знову зариблено – цього разу повністю за кошти членів ЧРГО «Україна – це МИ»”

  • АРІЙ ЧИВЕШАЛАМ says:

    Риби рибой , а рівно рік тому ,тобто на початку грудня 2011 року ЧРГО “Україна- це МИ була зареєстрована як юридична особа – отримала правові підстави на свою відкриту і законну діяльність.Тож з днем нароження тебе організаціє .Зичимо великого зростання ,потуги та успіхів.

Залишити коментар

Gallery
17 img_6080 img_1073 dsc_0867
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930